30 P-bøder tildelt ved dimissionsfest

Ved dimissionsfesten på Viborg Gymnasium og HF blev der tildelt mange p-bøder til de deltagende, der havde parkeret bilen ulovligt.

Parkering

 

Det var ikke kun regndråber, der faldt ned fra himlen over et græsareal mellem parkeringspladsen ved Viborg Gymnasium og HF og Skadehøjvej. Ikke færre end 30 P-bøder væltede nemlig ned over ulovligt parkerede biler, der alle skulle finde plads til gymnasiets dimissionsfest fredag eftermiddag.

Så det slog skår i glæden, da de mange forældre forlod fejringen af de unge studenter, hvorefter de fandt en lille lap papir med krav om 750 kroner.

- Vi fik en henvendelse fra området og sendte parkeringsvagter til Skaldehøjvej. Vi kunne godt nøjes med at udstede bøder til biler, der holdt til ulempe for trafikken. På den anden side kunne vi ikke gøre en forskel på folk, og problemet med at holde på græsset er, at det er et gangareal, da der ikke er fortov. Folk med barnevogne og rollator skal ikke ud og gå på asfalten, siger ingeniør Per Christensen, leder af Viborg Kommunes afdeling for trafik og veje, til Viborg Stifts Folkeblad.

Formand for teknisk udvalg i Viborg kommune, Johannes Vesterby, fastslår over for avisen, at man fra politisk side skal have diskuteret sagen.