3 tons aluminium stjålet i Thisted

Ukendte tyve har på mystisk vis stjålet stor mængde aluminium fra ab Metal A/S i Thisted.

Ny politibil, udrykning150713_1.jpg

28 lange aluminiumsrør er i tidsrummet mellem torsdag klokken 17 og fredag morgen klokken 7 blevet stjålet fra en aflåst oplagringsplads på Pandervej 7 i Thisted. Der er ingen tegn på indbrud, og derfor er det lidt af et mysterium, hvordan de mange tons aluminium er forsvundet derfra.

- Der er ingen spor på stedet, og der er ingen huller i hegnet. Derfor kan vi ikke sige noget om, hvordan de mange rør er kommet væk derfra. Vores teori er , at der enten har været mange personer om at løfte de mange rør ud gennem gitterporten, eller at de har fået hjælp af en kran og løftet deres tyvegods over hegnet, siger Anders Olesen, vagtchef ved Midt - og Vestjyllands Politi.

Sagen ligger nu hos efterforskningen i Thisted, men Politiet mangler stadigvæk spor for at kunne komme videre i efterforskningen.

- Rørene har en værdi af 100.000 kroner, og derfor har vi også en formodning om, at de mange aluminiumsrør er stjålet med henblik på at få skrotprisen for dem. Derfor holder vi også øje i de kredse, siger Anders Olesen, vagtchef ved Midt - og Vestjyllands Politi.