3 soldater dræbt i Karup-trafikulykke

To biler kørte frontalt ind i hinanden lidt før klokken 7 i morges. Det kostede tre soldater livet. En tredje bil var angiveligt skyld i ulykken.

020209KarupBilulykke.JPG

Tre konstabler er dræbt efter en voldsom trafikulykke kl. 06.40 på hovedvejen mellem Karup og Frederiks i morges. De dræbte er tre mænd på henholdsvis 20, 21 og 22 år, der alle var tilknyttet den militære enhed Combat Support Wing i Karup. En fjerde person i deres bil og føreren af den modkørende bil kom lettere til skade, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Redningsmandskab arbejdede flere timer på at skære tilskadekommende fri af de to forulykkede biler.

Det var tilsyneladende en tredje bil, der var skyld i ulykken. En ældre Golf på østeuropæiske nummerplader foretog angiveligt en hasarderet overhaling, som fik de to andre biler til at støde sammen.

Bilen med de fire unge var på vej til et kørekursus i Skive. De tre dræbte er ikke her fra landsdelen. Endnu er ikke alle pårørende er informeret. Hovedvejen var lukket flere timer, mens redningsmandskabet arbejdede på ulykkesstedet.

Se mere om ulykken i TV/MIDT-VEST's frokost-nyheder 12.10. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nyt om den voldsomme trafikulykke.

Se også:

Politiet efterlyser hasardbilist