24-årig stadig på flugt: Politiet beder om hjælp

Har nu skjult sig for myndighederne i halvanden måned. Politiet formoder, at han i området omkring Silkeborg, Ikast og Herning.

Midt- og Vestjyllands Politi beder endnu engang om hjælp til at finde den 24-årige flugtfange Michael Nørgaard Sørensen, der i slutningen af september stak af under en ledsaget udgang til et bowlingcenter i Silkeborg.

- Vi formoder, at han er i området omkring Silkeborg, Herning og Ikast. Men vi kan af gode grunde ikke vide det, fortæller Lis Borup fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Den 24-årige flugtfange afsonede en dom for røveri, og politiet fraråder, at man tager kontakt til ham - i stedet skal man observere og ringe til politiet på telefon 114.

Politiet mener, at Michael Nørgaard Sørensen har begået ny kriminalitet under flugten. Han mistænkes blandt andet for at stå bag et indbrud i Gødvad-området, hvor tyven blev overrasket af beboeren og derfor stak af uden at få noget med sig.

Det er ikke første gang, den 24-årige har været på flugt fra ordensmagten. I 2013 udeblev han efter en udgang fra Statsfængslet Østjylland i Horsens.