22-årige Line overvandt kræftsygdom og vil nu hjælpe andre med at gøre det samme

Snart begynder Knæk Cancer-ugen, hvor danskere landet over samler ind for at støtte kampen mod kræft. For 22-årige Line Carlsen fra Mønsted er indsamlingen allerede begyndt.

Line Carlsen til venstre og mor Karin Carlsen til højre samlede lørdag penge ind til Knæk Cancer på en noget utraditionel måde.
Line Carlsen til venstre og mor Karin Carlsen til højre samlede lørdag penge ind til Knæk Cancer på en noget utraditionel måde.
Foto: Anders Sass Meyer, TV MIDTVEST

Der er mange måder at støtte op om kampen mod kræft. 22-årige Line Carlsen fra Mønsted har fundet sin helt egen måde at støtte op om det gode formål.

Hun har nemlig stablet sit helt eget ridestævne med 70 deltagere på benene. Det skal være med til at rejse penge til fordel for Knæk-Cancer.

- Det er en drøm, jeg har haft i mange år, og for at den skal blive til noget, så er man jo nødt til selv at gå forrest, fortæller Line Carlsen.

Hun har selv haft den berygtede sygdom helt tæt inde på livet, da hun som barn blev ramt af leukæmi. Det gjorde, at hun skulle igennem et to års behandlingsforløb, men heldigvis så overvandt hun sygdommen og er i dag rask.

- Jeg har altid drømt om at gøre en forskel, fordi jeg i dag er rask og har overskud til at gøre noget for andre mennesker, fortæller Line Carlsen.

Line Carlsens indsats er blevet bemærket i lokalområdet, og i forbindelse med forberedelserne til ridestævnet har hun modtaget en masse hjælp fra folk omkring hende. Det har hun fået blandt andet fra sin mor.

- Det kan man kun være stolt af. Jeg er simpelthen så stolt af hende, siger Karin Vester Carlsen.

Line Carlsen håber på at kunne samle 20.000 kroner ind til det gode formål.

- Det er virkelig overvældende. I morges gik jeg og smågræd lidt, fordi det bare er så fedt, at folk bakker op. Det er virkelig mange følelser, der er i spil, men det giver bare noget, at man står sammen på den måde, fortæller Line Carlsen.

0:40
Line Carlsen stod i dag for sit helt eget ridestævne med 70 ryttere, hvor overskuddet går direkte til knæk cancer. Da Line var et år gammel, blev hun selv ramt af leukæmi, men i dag er hun rask, og nu vil hun gøre en forskel for andre