22-årig thybo anholdt for tyveri af PH-lamper

Tre maskerede mænd begik indbrud i butik i Thisted. Nu har politiet foretaget den første anholdelse i sagen.

Overvågningsbillede fra indbruddet den 6. marts. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet ser ud til at have fået et gennembrud i sagen om indbruddet i Thisted El-Forretning på Winthersmøllevej i Thisted den 6. marts.

Læs også Politiet efterlyser indbrudstyve: Kan du genkende disse mænd?

En 22-årig mand fra Thisted blev søndag aften anholdt og sigtet i sagen. Mandag blev han så fremstillet i et grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede at opretholde anholdelsen i tre døgn.

Ved indbruddet brød tre maskerede mænd ind i forretningen og stak af med et større antal PH-lamper.

Den 18. marts besluttede Midt-og Vestjyllands Politi at offentliggøre flere overvågningsbilleder, der viste tyvene i aktion, og det var en medvirkende årsag til gennembruddet.

Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted fortæller, at politiet fik et tip fra en person, som havde set overvågningsbillederne. Vedkommende kunne ikke genkende en af personerne, men vidste, hvor der var nogle PH-lamper, der kunne stamme fra indbruddet.

- Nu arbejder vi videre med sagen og ser, om der ikke kommer flere anholdelser, siger Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted.

Politiets signalement af indbrudstyvene

A: Mand, omkring 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Iført en ensfarvet hættetrøje, bukser med mørk elastik og sorte sko. Han havde briller/sikkerhedsbriller, handsker og mundbind på i forbindelse med indbruddet, mens han også havde en hammer med.

 

B:  Mand, omkring 190 centimeter høj og tynd af bygning. Iført en hættetrøje med skriften SOUTH POLE, handsker og mundbind, mens han har en boltsaks med sig.

 

C: Mand, omkring 175 centimeter høj. Han er almindelig af bygning og er iført en hættetrøje med en bred stribe ned ad ærmerne, løse joggingbukser med bred stribe på benene, handsker og ur på venstre håndled.