21-årig sluttede musikfestival i arresten: Ville overfalde sin mor

Festival ved Skjern endte på politigården i Holstebro for en ung mand fra Skjern-området. Natten til søndag blev han aggressiv og ville overfalde sin mor.

Håndjern sættes fast
Foto: Flemming Christensen

Bork Havn Musikfestival har generelt været en stille affære for politiet, men natten til søndag måtte ordensmagten dog alligevel træde i karakter overfor en ung mand fra Skjern-området. 

Den 21-årige mand blev hen på aftenen aggressiv både verbalt og fysisk - blandt andet overfor sin egen mor. Og kort efter midnat blev politiet indblandet.

- Han forsøgte at overfalde sin mor fysisk ved samarit-teltet, men det fik personalet på stedet stoppet og tilkaldt politiet. Herefter blev han bortvist og fulgt til p-pladsen, hvor forældrenes bil var klar til at køre ham hjem, men så gik han amok og slog efter sin far, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm.

- Han knuste bagruden på bilen med sin hånd, og så var politiets tålmodighed slut. Han måtte udsættes for peberspray, før han faldt til ro, og så blev han transporteret til politigården i Holstebro, fortæller vagtchefen. 

Manden har senere indrømmet, at han har indtaget stoffet amfetamin. Forældrene ønsker ikke at anmelde sønnen, men når han har sovet rusen ud på politigården, kan han se frem til en sigtelse for at have forstyrret den offentlige orden. 

Vagtchefen fortæller afsluttende, at den fem dage lange festival ellers er forløbet fredeligt. 

- Det må vi sige. Vi har en lille fast bemanding derude fra Ringkøbing Lokalpoliti, og det her er en af de få hændelser, der har været. 

Festivallen sluttede lørdag aften. 

27:59
Næsten 10.000 mennesker er i denne weekend taget til Bork Havn ved Skjern for at høre masser af musik. TV MIDTVEST tog med fredag.