2.000 virksomheder får støtte fra Vækstforum

Region Midtjyllands vækstforum har båret frugt. Foreløbig har 2.000 midtjyske virksomheder fået støtte til udviklingsprojekter gennem Væksthus Midtjylland.

REGIONSRAAD_0.jpg

Ambitioner og tiltro til fremtiden. Sådan betegner regionsrådsformand og formand for Vækstforum Midtjylland, Bent Hansen, årsagerne til, at 2.000 virksomheder har fået regional støtte til udviklingsarbejde i deres virksomhed.

 - Det er virkelig positivt, og jeg er sikker på, at vi vil se resultaterne i de kommende år, siger Bent Hansen i en pressemeddelse.

Investering i fremtiden

Gennem Vækstforum Midtjylland får virksomhederne starthjælp, eksportrådgivning og hjælp til blandt andet forretningsplaner samt globaliseringsstrategier. Den store interesse medvirker til en større optimisme i både erhvervsliv og på regionsrådsformandens kontor.

 - Disse 2.000 virksomheder har jo ikke blot modtaget bevillinger fra de regionale programmer - de har også selv investeret i et stykke udviklingsarbejde. Det gør de, fordi de har tiltro til fremtiden og til, at det vil stille dem bedre i konkurrencen fremover, siger han.

Det er alle typer brancher, der indtil nu har fået støtte - ligesom også Væksthuset tilbyder mange former for hjælp, så netop den enkelte virksomhed får mest muligt ud af støtten.