19-årig sigtet for voldtægt og voldtægtsforsøg

En 19-årig mand fra Vestfjends er varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt og voldtægtsforsøg, skriver Viborg Stifts Folkeblad. Den 19-årige nægter sig skyldig.

Retten, Viborg, skilt.jpg

En 19-årig mand fra det vestlige Fjends er i forbindelse med et grundlovsforhør ved Retten i Viborg blevet fængslet frem til den 27. marts, sigtet for voldtægtsforsøg mod en pige under 15 år og voldtægt mod en 16-årig pige.

De to seksuelle overgreb skal være fundet sted den 12. februar på et toilet i et forsamlingshus. Først skal den 19-årige have forsøgt at voldtage en 14-årig pige, da det mislykkedes skal han ifølge sigtelse have begået fuldbyrdet voldtægt på en 16-årig pige.

Politiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor der er gået så lang tid fra de seksuelle overgreb angiveligt fandt sted og frem til, at manden blev anholdt torsdag eftermiddag.

Anklagemyndigheden begærede dørlukning af hensyn til sagens oplysning. Der skal afhøres mange vidner i sagen, og de skal ikke kunne orientere sig om sagen på forhånd via pressen, var argumentet, og det fulgte dommeren, skriver Viborg Stifts Folkeblad.