18-årig påkørt i Bjerringbro: Politi efterlyser blå Polo

En 18-årig kvinde blev lørdag aften påkørt i en fodgængerovergang på Storegade i Bjerringbro. Politiet efterlyser nu føreren, der stak af fra stedet.

Politiet efterlyser nu føreren af en blå VW Polo, der menes at have påkørt en 18-årig kvinde i Bjerringbro.
Politiet efterlyser nu føreren af en blå VW Polo, der menes at have påkørt en 18-årig kvinde i Bjerringbro.
Foto: Christian Fomsgaard, TV MIDTVEST

En 18-årig kvinde blev lørdag aften påkørt, da hun krydsede en fodgængerovergang ud for Storegade 25 i Bjerringbro. Politiet fik anmeldelsen kl. 23.10 lørdag aften og rykkede straks ud. Men både bil og fører havde allerede forladt stedet.

- Bilen er af vidner blevet beskrevet som en blå, sænket VW Polo med brede fælge, og man må jo formode, at nogen kender til, hvem der kører i en sådan bil, lyder det fra vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

"Nogen må vide, hvem det er"

Politiet kender altså endnu ikke identiteten på bilisten, der ramte kvinden. De håber derfor på offentlighedens hjælp.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser i sagen i dag, men vi hører meget gerne fra folk, der enten har set påkørslen eller mener at vide, hvem der sad bag rattet i den blå Polo. Nogen må jo kunne genkende beskrivelsen af bilen og vide, hvem der ejer den, lyder det fra vagtchefen. 

Den 18-kvinde klagede efter påkørslen over smerter i ryg, mave og bækken. Hun blev derfor kørt til tjek på sygehuset, oplyser vagtchefen.

Politiet har her dagen derpå ikke yderligere oplysninger om kvindens tilstand.