18-årig anholdt efter narkoaktion på kollegie i Skive

Narkohunde og politifolk fandt i går næsten halvandet kilo hash på et kollegie i Skive, efter et tip. 18-årig mand er anholdt

I går ved middagstid slog politiet til her på kollegiet i en narkoaktion. Der blev fundet halvandet kilo hash og en strømpistol
I går ved middagstid slog politiet til her på kollegiet i en narkoaktion. Der blev fundet halvandet kilo hash og en strømpistol
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Lokalpolitiet i Skive er bekymret. I går lavede poliet en narkoaktion mod et af byens kollegier efter et tip. Og det gav pote. Politiet fandt på eet værelse næsten halvandet kilo hash samt en strømpistol. Værelsets beboer, en 18-årig mand, blev anholdt.

- Vi ser med bekymring på, at et så stort kvantum hash bliver fundet i et studiemiljø. Vi vil gøre, hvad vi kan for at få det her stoppet, siger politiassistent Niels Bach til TV MIDTVEST.

Politiet slog ialt til på fire adresser på to forskellige kollegier, ved middagstid. Det ene sted fandt man ingenting, de to andre steder et par gram hash og en joint, men hos en 18-årig mand på Dalgas Kollegiet på Arvikavej fandt politifolk og hunde ikke mindre end 1452 gram hash.

- Det bekymrer selvfølgelig, for det foregår i et studiemiljø med unge, der lige er flyttet hjemmefra, siger Niels Bach.

Den 18-årige var på værelset, da politiet dukkede op. Han blev anholdt og er nu sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg.

Politiet fandt også en strømpistol, der var "forklædt" som lommelygte, hos manden.

- Det utrænede øje ville ikke kunne finde den. Det er en, man køber på nettet i udlandet. Og den virker også som lommelygte, men knap nummer to sparker nogle volt igennem, forklarer Niels Bach.

Den 18-årige er kendt af politiet i forvejen. Han bor i Skive  men stammer fra Nordjylland.