17-årig tog kniv med i byen

Det skal være trygt at gå i byen i Skive, mener politiet, som natten til søndag skrev flere sager i nattelivet.

Skive_Politi.jpg

Der blev flittigt noteret i den sorte bog, da politiet natten til søndag gennemførte en aktion for trygt natteliv i Skive.

I den mere alvorlige ende var en sag om en 17-årig dreng, der havde taget en ulovlig kniv med i byen. Politiet blev opmærksom på den unge mand, fordi han smed noget fra sig, da han stod i kø foran et diskotek.

Betjentene troede først, at der var tale om narko, men det viste sig, at der var tale om bladet fra en hobbykniv. Der var viklet noget tape om den ene ende, så det fungerede som et håndtag.

Den 17-årige blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt under overværelse af kommunen og forældrene. Han er sigtet for at overtræde våbenloven.

Tissede på gaden

Derudover førte aktionen til otte sager om personer, der tissede på gaden, en sag om voldelig adfærd og en person, der blev anholdt, fordi han ikke ville opgive sit navn til politiet.

- Det er heldigvis ikke normalt, at vi skriver så mange sager, og det kan hænge sammen med, at der var mange mennesker i byen på grund af et større musik-arrangement. Vi laver af og til sådanne aktioner, fordi folk skal kunne færdes trygt i nattelivet. Man kan altid spørge, om det er nødvendigt at skrive folk for at urinere på gaden. Men dels er det noget svineri, og dels er det med til at skabe et billede af, at det ikke er et trygt sted at færdes, siger vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz fra lokalpolitiet i Skive.