17-årig fængslet for guldsmed-kup

Ny anholdelse i sag om million-indbrud hos guldsmed i Nykøbing.

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder stadig på højtryk for at opklare det voldsomme millionkup mod guldsmedeforretningen Cortsen i Nykøbing i marts.

Nyeste udvikling i sagen er anholdelsen af en 17-årig mand fra Vejle-området. Den 17-årige blev anholdt onsdag, og torsdag blev han varetægtsfængslet til den 27. juni - sigtet for medvirken til indbruddet hos guldsmeden. På grund af hans unge alder skal han opholde sig på en sikret institution under fængslingen.

Der blev stjålet smykker og ødelagt for omkring to millioner kroner under indbruddet i guldsmedeforretningen natten til den 5. marts. Sagen hænger tilsyneladende sammen med et indbrud på sygehuset i Nykøbing, hvor der i april blev stjålet medicin for 300.000 kroner.

Indtil nu er fire personer fængslet i de to sager. Nogen af de fængslede er sigtet for begge indbrud, men den 17-årige er kun sigtet for guldsmede-kuppet.

Ifølge politikommissær Jim Hansen er der umiddelbart ikke flere anholdelser på vej, men han understreger, at efterforskningen af de to sager endnu ikke er afsluttet.