16-årig sigtet for at bryde postkasser op

Tirsdag blev en blot 16-årig dreng fra Kjellerup sigtet for at have brudt to Post Danmark-postkasser op på henholdsvis Bryggertorvet 9 og Tinghusvej 12 i Kjellerup. Politiet skal nu efterforske, om han også har stjålet post.

postkasse_0.jpg

Hvis du i tidsrummet fra fredag klokken 18 til mandag klokken 12 har smidt breve i et par af Post Danmarks postkasser i Kjellerup, så skal du måske tjekke, om brevet nu også er nået frem.

I går klokken 17.48 blev en blot 16-årig dreng fra Kjellerup nemlig sigtet for at have brudt to af de røde postkasser op på henholdsvis Bryggertorvet 9 og Tinghusvej 12 i Kjellerup.

- Der er noget videoovervågning, der afslører, at han har brudt de her to postkasser op, og det blev han så sigtet for i går, fortæller Kenn Sølvkjær Jensen fra Silkeborg Politi.

Kan se frem til et erstatningskrav

Lokalpolitiet i Silkeborg skal nu efterforske sagen nærmere for at finde ud af, om den 16-årige har stjålet post fra postkasserne og i så fald, om han har misbrugt nogle af de oplysninger, som han kan have fundet i private breve.

- Nu skal han afhøres, og så kan han i hvert fald se frem til et erstatningskrav, lyder det fra politiet.

Hvis man har benyttet sig af de pågældende postkasser kan man henvende sig til Post Danmark for mere information.

- Og viser det sig, at vi finder frem til nogle breve, når vi efterforsker sagen, så skal vi selvfølgelig også nok tage kontakt til afsenderne eller sørge for at få sendt brevene videre i systemet, siger Kenn Sølvkjær Jensen.