16-årig anmelder dobbelt- voldtægt

Pigen fortalte politiet at hun natten mellem torsdag og fredag var udsat for en dobbelt voldtægt på Kongenshus efterskole.

Politibil.jpg

16-årig pige anmeldte fredag formiddag en dobbelt voldtægt til Midt og Vestjyllands politi. Hun fortalte politiet, at hun var blevet voldtaget af to drenge natten til fredag.  De var alle tre elever på Kongenshus Efterskole og havde tordag haft sidste skoledag. I den forbindelse var der forskellige aktiviteter på skolen, som eleverne kunne deltage i. 

- Det var sådan en aften, hvor eleverne vandrede lidt frem og tilbage, og hvor vi ikke havde overblik over, hvor alle var. Og så har de her drenge og en pige åbenbart forladt skolens område og er gået over i en skov, siger forstander på Kongenshus Efterskole, Inge Rørbæk, til tvmidtvest.dk.

Det er i den skov, at voldtægten skal have fundet sted. Fredag formiddag får efterskolen kendskab til episoden.

- Igår formiddags opsøgte pigen sin kontaktlærer og fortalte grædende, at hun havde været nede i skoven sammen med drengene, og at der var foregået noget seksuelt, siger forstander på Kongenshus Efterskole, Inge Rørbæk til tvmidtvest.dk.

Efter aftale med pigens forældre, tog skolen herefter kontakt til Midt og Vestjyllands politi.

Politiet har nu afhørt både den 16-årige og den 17-årige dreng. Pigen er blevet undersøgt og afhørt.