16-årig påkørt af lovløs bilist

En 16-årig efterskoleelev blev torsdag påkørt af en bilist, der bagefter blev sigtet for adskillige forhold.

bil

En ældre mandlig bilist fra Øster Assels nåede at begå adskillige lovovertrædelser, inden hans køretur blev standset brat af en mur. Hans lovløse færden nåede at gå ud over en 16-årig dreng.

 

- Så kommer vi hertil, hvor der kommer en bil bragende fuldstændig vildt herom, fortæller Thomas Grund Pedersens, der torsdag var ude at køre en knallerttur med sine venner da de mødte  bilisten.

 

Bilisten ramte Thomas Grund Pedersens ven og kørte derefter ind i Blidstrup Efterskole.

- Han kørte bare fuldstændig vildt, fortæller Thomas Grund Pedersen, der sammen med venner begge er elever på Blidstrup Efterskole.

 

Det var en 73-årig mand fra Øster Assels, der sad bag rattet, og og da politiet undersøgte ham og hans bil nærmere voksede listen af lovovertrædelser.

- Manden kører i en bil, der ikke er registreret og det betyder også, at den ikke er forsikret. Der er også sat nummerplader på, som ikke hører hjemme på kørertøjet. Billisten siger, at det er nogle nummerplader, han har fundet. Derfor er han nu sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

 

Den 16-årige dreng undslap mødet med den lovløse bilist med overfladiske skræmmer. Forstanderen på drengens efterskole er lettet over, at det ikke gik værre.

- Det her kunne have gået grueligt galt, men Laust Emil havde jo heldigvis hjelm på og det har jo gjort at han er sluppet uden større skræmmer, lyder det fra Karsten Madsen, der er forstander på Blidstrup Efterskole.

 

Men bilistens kørsel har sat sine spor i Blidstrup.

- Jeg synes, det er uhyggeligt. Jeg er meget rystet over, at folk de kan køre  på den måde, lyder det fra Kirsten Blåbjerg, der er borger i Blistrup.

 

Thomas Grund Pedersen glemmer da heller ikke foreløbigt den voldsomme oplevelse.

- Man bliver påvirket, det gør man da. Det er noget lort- især i sådan et sving som det her.

 

Bliver bilisten kendt skyldig i alle forholdene kan han se frem til en klækkelig bødestraf.

Den 16-årige, der blev ramt af bilisten, var i dag for chokeret til at medvirke i interview.