1300 flasker alkohol stjålet

Tyve har brudt en kølevogn op og stjålet alkohol for 30.000 kroner ved Revlingefesten i Møldrup.

Nogle tyve har drikkevarer nok til en stor fest. En meget stor fest. Natten til tirsdag er en lastbiltrailer blevet brudt op ved Møldrup, og tyvene har stjålet 1200 flasker Mokai og andre lignende Ready-To-Drink-flasker. Derudover stjal de også 114 flasker spiritus.

Til gengæld kan det være, at de på Revlingefesten i Møldrup løber tør for våde varer. Det var nemlig festens kølevogn, der var indbrud i.

- Jeg synes, det er træls, at vi ikke kan have vores ting i fred. Det gør jo, at vi bliver nødt til at sætte mere overvågning på, og så skal vi til at bruge penge på det, siger Dorthe Jørgensen, der er formand for Revlingefesten.

Friske forsyninger på vej

Revlingefesten begyndte i søndags og løber en uge frem, og selvom de våde varer nu er blevet frarøvet festen, så er der håb på vej til de tørstige gæster i sommervarmen.

- Vi har heldigvis mulighed for at få nye leverancer, men det kan desværre være, at det kommer til at gå ud over festens overskud, siger Dorthe Jørgensen, der håber, at forsikringen vil dække tyveriet.

Arrangørerne har købt ind for 30.000 kroners drikkevarer i nye forsyninger. Den samme værdi, som der blev stjålet for.