11-årig slået ned med baseballbat

En kun 11-årig pige blev slået ned bagfra, da hun var på vej til sin skole i Skjern. Slagvåbnet har i følge pigens mor været et baseballbat.

Politi_6.jpg

En ukendt gerningsmand slog onsdag morgen klokken 07:56 en meget ung pige ned med en køllelignende genstand.

Pigen var på vej til Skjern Kristne Friskole, da hun på cykel kørte i gennem Fredsskoven. Her mødte hun en mand, der trak sin cykel, og da pigen passerede manden, slog han hende i baghovedet med, hvad der formodes at have været et baseballbat.

- Det er en uhyggelig sag, som selvfølgelig skaber megen utryghed. Heldigvis har pigen ikke fået alvorlige kvæstelser, men hun har fået en flænge og muligvis en hjernerystelse, siger vagthavende ved Ringkøbing lokalpoliti.

Motivet til overfaldet er ét stort spørgsmålstegn. Manden forsøgte efter slaget hverken at bestjæle pigen eller at krænke hende på anden vis. Derfor arbejder politiet ud fra en teori om, at gerningsmanden kan være psykisk syg. Politiet har i dag sendt hundepatruljer ud på stedet for at lede efter spor.

Gerningsmanden beskrives som:

- 165-170 cm høj- Spinkel af bygning- Iført mørkt tøj og med delvist tildækket ansigt

Desuden kom han gående med en cykel med cykelkurv, som muligvis havde et punkteret fordæk.

Flere elever fra skolen var vidner til episoden, men politiet vil meget gerne høre fra andre, der har lagt mærke til noget usædvanligt.

1:38
Helt umotiveret slog en mand i går morges en kun 11-årig pige af cyklen, da hun var på vej til skole. Manden er fortsat på fri fod.