11 anholdt i stor politiaktion i Herning

Midt- og Vestjyllands Politi slog i dag til mod et netværk af personer, som er mistænkt for at stå bag en stor del af hashhandelen i Herning.

Ny politibil,udrykning 150713_1.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag anholdt 11 personer, som politiet mistænker for at stå bag en stor del af hashandelen i blandt andet Herning og Ikast-Brande.

- Vi har kigget på hashhandelen i Herning i et stykke tid, og det har gjort, at vi i dag har lavet en koordineret aktion, hvor vi slog til mod et netværk af personer, som vi mistænker for at stå bag en stor del af hashhandelen i Herning, forklarer politiinspektør Ole Henriksen til TV MIDTVEST.

Flere anholdelser måske på vej

Han vil ikke kommentere på, om personerne har noget at gøre med Black Army, den gruppe der tidligere på året slog sig ned i lejede lokaler i midtbyen af Herning.

- Aktionen er stadig igang og fortsætter resten af dagen. Og jeg vil ikke udelukke flere anholdelser i den kommende tid, siger han.

Lige i dag kommer der dog nok ikke flere anholdelser.

- Vi har fået alle de personer, vi gik efter, i denne omgang, siger politiinspektøren.

Flere anholdte

De 11 anholdte personer er i alderen 17 til 28 år, og politiet har ransaget 12 forskellige lokaliteter.

Flere af de anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning. De vil blive sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191, ved i en længere periode at have solgt hash, til en større kreds af personer, i hovedsagligt det midtjyske område.