10 kilo hash og 20 gram kokain koster en mand et år i fængsel

Narkotika, regnskaber og videresalg er alt sammen elementer i den retssag, der i dag har sendt en 25-årig mand et år bag tremmer.

Dommen faldt i byretten i Herning.
Dommen faldt i byretten i Herning.
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Dinesan Jegatheswaran fra Ikast er mandag formiddag blevet idømt et års fængsel i byretten i Herning. Han har fået dommen for at være i besiddelse af stoffer med henblik på at videresælge dem. 

Der var tale om en tilståelsessag, hvor den 25-årige erkendte, at han af flere omgange har været i besiddelse af både hash og kokain, som han ville sælge videre. Det fortæller anklagerfuldmægtig ved Midt- og Vestjyllands Politi Jakob Kjær Ratz. 

Anklageren estimerer, at Dinesan Jegatheswaran siden starten af 2017 har solgt i omegnen af otte kilo hash. Den vurdering af lavet ud fra et regnskab, som politiet har fundet på hans bopæl.

Udover de cirka otte kilo hash, som manden har solgt, har politiet fundet yderligere to kilo hash og cirka 20 gram kokain ved to forskellige ransagninger af mandens hjem.

Dinesan Jegatheswaran blev anholdt efter den seneste af de to ransagninger, som fandt sted den 11. september i år, og han har siden da siddet varetægtsfængslet. 

Manden har også fået konfiskeret 100.000 kroner, som anklageren mener, er udbytte af handlen med narkotika. 

Dinesan Jegatheswaran, der modtog dommen, er blevet fælgslet efter dommen faldt.