1. april: Dagens alternative nyheder

Lars Krarup sender Black Army til Thyregod, eksklusiv swingerklub i Silkeborg, FCM Volleyball satser stort og de økologiske svin sendes på badeferie.

Lars Krarup
Foto: TV MIDTVEST

Der er dage, hvor det er sjovere at følge nyhedsstrømmen end andre.

Vittige hoveder på nyhedsredaktionerne har lagt hovederne i blød for at finde den bedste aprilsnar. Og virksomheder og politikere har heller ikke holdt sig tilbage.

Hernings borgmester Lars Krarup har ladet sig inspirere af det kaotiske forløb om den nye politiskole, der som bekendt endte i  DF-formand Kristian Thulesen Dahls valgkreds.

Lars Krarup skriver på Facebook, at Herning Kommune har besluttet at sende banden Black Army til Thulesen Dahls hjemby Thyregod.

- Der er i følge de officielle rapporter tale om en udtjent ejendom med energimærke E, bygningen opvarmes med el og der er konstateret skimmelsvamp flere steder. Endvidere er der problemer med lokalplanen. Men at det er et problem afviser Lars Krarup, da borgerforeningens formand, har udtalt, at det bare lige kræver en hurtig omgang med støvsugeren, står der i borgmesterens Facebook-opslag.

FC Midtjylland skriver på sin hjemmeside, at forretningen fremover også skal omfatte volleyball. Ikast KFUM Volleyball bliver til FCM Volleyball.

FCM får ny sportsgren under vingerne

- De nuværende ydmyge rammer i Hyldgårdskolens hal bliver derfor også fortid fra næste sæson. Fremover kan FCM Volleyball nemlig se frem til at skulle spille deres turneringskampe i Jyske Bank Boxen, mens det er planen, at Champions League-kampene spilles på MCH Arena, der bliver overdækket til kampene.

Midtjyllands Avis skriver, at håndboldligaklubben Silkeborg-Voel også vil udvide sit forretningskoncept. Det skal ske ved at etablere Danmarks største og mest eksklusive swingerklub i Silkeborg.

- Tjekker man swingerguiden.dk, findes der ikke en swingerklub i Silkeborg. Der er mange velhavende mennesker i området, som er kede af at skulle køre udenbys for at få muligheden for at eksperimentere og søge nye græsgange på den seksuelle front, siger klubbens direktør Mikael Bak.

Økologisk Landsforening foreslår, at økologiske svineproducenter giver grisene mulighed for at bade i nærliggende søer og ved stranden. Foreningen henviser til flere forsøg, der dokumenterer stor trivsel hos badende svin.  Som dokumentation linker foreningen til en video med badende grise i meget eksotiske omgivelser.

I Silkeborg er Jysk-koncernen klar med et nyt godt tilbud til kunderne, der får mulighed for at overnatte i butikken.

- Skal man fx købe en ny madras, skal det helst være den helt rigtige, så man kan sove godt i mange år. Derfor kan nogle kunder have brug for at prøve varerne lidt længere, end de normale åbningstider tillader. For at imødekomme det stigende behov hos kunderne indfører JYSK derfor overnatningsmuligheder i udvalgte butikker, skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Superligaklubben Silkeborg IF oplyser, at den stærke midtbanespiller Ibrahim Moro forlader klubben med omgående virkning. Han er nemlig blevet hyret til at færdiggøre hovedsponsoren Mascots nye hovedsæde i Pårup.

VisitHerning fortæller om den kinesiske rigmand Chin Sang, som er klar til at investere fire milliarder kroner i et nyt skicenter ved Knudmosen i Herning. Der skal bygges fire nye bakker, hvoraf den højeste bliver 120 meter høj. Den fantastiske invering skulle resultere i ni løjper, der naturligvis alle skal overdækkes og forsynes med kunstig sne.