Ambitiøs redaktør til TV MIDTVEST

Kunne du tænke dig at være med på holdet, der hver dag arbejder dedikeret for at gøre TV MIDTVEST til landsdelens vigtigste nyhedsmedie?

Vi søger en kollega, der journalistisk brænder for nyheder og aktualitet. Dine arbejdsopgaver vil være et miks af redaktør og reportervagter. Enten på dagens nyheder eller i den journalistiske forproduktion.

Du skal være fagligt dygtig, have det godt med at sætte ting i gang og prioritere – og du skal kunne levere et stærkt produkt, uanset om du arbejder på dit eget indslag som reporter, eller om du sidder som nyhedsredaktør og er ansvarlig for den samlede flade.

Du vil komme til at indgå i en gruppe af redaktører, der skiftes til at have det daglige ansvar for nyhedsredaktionen. Vi arbejder netop nu på, hvordan vi kan styrke samspillet mellem tv og de digitale platforme, og på hvordan vi kan modernisere en af landets mest sete regionale tv-flader.

Du kan selv få indflydelse på fordelingen mellem reporter- og redaktørvagter.

For stillingen gælder:

  • Du er den rette for os, hvis du elsker at udtænke originale ideer og brænder for at lave historier, der både bevæger og begejstrer.
  • Du er flittig, produktiv og indstillet på et højt arbejdstempo.
  • Du har stærke samarbejdsevner og er god til at få holdet omkring dig til at præstere.

Vi kan love dig, at du kommer til en rigtig god arbejdsplads med et stærkt sammenhold og høj faglighed. Vi er holdspillere, men glæder os også over det personlige initiativ. Det vil være afgørende for os at udfordre dig fagligt, så du kan udvikle dig som journalist. Vi har et højt tempo, men der er også højt til loftet, og vi er ikke bange for at prøve nyt. Og hvis vi ikke rammer målet første gang, så lærer vi af det.

Det er et krav, at du bor i TV MIDTVESTs dækningsområde eller er villig til at flytte hertil.

TV MIDTVEST ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Send ansøgning til job@tvmidtvest.dk. Send os dit CV, en motiveret ansøgning og vedlæg gerne dine to, tre bedste eksempler på historier, som du har været med til at sætte i gang og løbe i mål.

Af hensyn til GDPR beder vi dig undlade at skrive dit CPR-nummer i CV og ansøgning.

Ansøgningsfrist: 2. december 2021 kl. 12:00. Samtaler vil finde sted 8. december.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt redaktionschef Tommy Zwicky, 20 63 83 00  eller nyhedschef Niels Olsen, 29 69 12 91. 

Oprettet 09.11.2021