TV MIDTVEST

Pasta med østershatte, hvidløg og grønkål

(4 prs)

Østershatte.   250 – 300g.
Løg.               1 stk.
Hvidløg.          1 fed.
Grønkål.         1 god håndfuld evt mere efter behov.
Parmasan ( Eller Grana ) efter behov.
Olie.                1 dl.
Lidt fløde.         2 dl.
Æble eddike    1 ½ dl.
Salt og peber.    Efter behov.
Citron.               Efter behov.
 

Fremgangsmåde:
Ordn østershattene,  skær løget fint, vask og skær grønkålen groft.
Hak hvidløg fint.
Kog pastaen samtidig med at du sauterer svampe, løg og hvidløg. Hæld eddike på, og brænd det godt først. Kom derefter fløde i og kog det lidt ind. Alt skal ske under relativ høj varme.
Kom grønkål i og smag til med citron, salt og peber. Kom pastaen i også, og smag til med parmesan ost.