TV MIDTVEST

Bruschetta med tomat og brændte røde peber

Til 4 personer

2 stk røde peber.

5 Tomater.

1 fed hvidløg.

Persille, basilikum eller hvilken som helst frisk krydderurt.

Gammelt brød.

Oliven olie.

Eddike.

Salt og peber.

Fremgangsmåde:

Orden de røde peberfrugter og tomater og skyl dem først.

Pil den ene fed hvidløg og hak det helt fint.

De røde peber skal skæres i nogenlunde samme tørrelser som tomaterne og det er 1 x 1 cm.

Rist jeres brød i skiver på en brødrister eller en ind tør pande. Indtil de sprøde, dog uden og knækbrød.

Tag en pande og sæt den over med olie på. Indtil den er meget varm.

Kom peberfrugterne og hvidløg på og rist det godt af. Når de har ristet 3 minutter, så kom lidt eddike på. Lad det reducere og nærmest koge væk. Husk det skal foregå under høj varme

Smag til med salt og peber.