NYHEDER
TIP OS

RING TIL OS:

96 12 12 12

Mest sete indslag

Den Røde Stol2015-10-08

Den Røde Stol. Kokken Søren Gericke inviterer adm. direktør for Thise Mejeri Poul Pedersen i Den Røde Stol. Ud over samtalen om mad er der også plads til et par røverhistorier.

2015-10-01

Den røde stol. Sanne Søndergaard inviterer Lise Nørgaard. Den unge standupper og forfatter har inviteret sit største forbillede, Lise Nørgaard, i Den Røde Stol. Hun er mest kendt for TV-serien Matador.

2015-09-24

Den Røde Stol. Helle Thomsen inviterer Jan Ø. Jørgensen. Samtalen omhandler bl.a. livets op- og nedture, men der bliver også fortalt nogle sjove hemmeligheder om Danmarks bedste badmintonspiller.

2015-09-17

Den Røde Stol. Reimer Bo Christensen inviterer Henrik Strube Et musikalsk rendez vous med to vidt forskellig personer, der alligevel er blevet hinandens gode ven.

2015-09-10

Den røde stol. Kristian Thulesen Dahl inviterer Annette Heick En samtale hvor der indgår grin og latter, men hvor også alvorlige sider af livet bliver vendt.

2015-01-15

Den Røde Stol med Carsten Knudsen og Erik Nørreby Carsten Knudsen, bl.a. kendt fra The Julekalender, overvejer at flytte til Fanø. Han vil derfor gerne lige høre lidt mere om øen. Han har derfor inviteret Fanøs borgmester i Den Røde Stol.

2015-01-08

Ulla Astman inviterer Karen L. Abrahamsen Formanden for Region Nordjylland har inviteret patientambassadør Karen L. Abrahamsen. Hendes mor døde ved en fejl på sygehuset, derfor arbejder Karen Abrahamsen nu for at forbedre sundhedsvæsenet.

2015-01-01

Kristian Jensen inviterer Ove Korsgaard Politikeren har inviteret fortatteren bag den populære bog: Solskin for det sorte muld. Bogen tager udgangspunkt i Ove Korsgaards eget liv og hans egen familie i 50'erne på Mors.

2014-12-25

Simon Kollerup inviterer Hans Peter Jarl Madsen Hans Peter Jarl Madsen, også kaldet HP, er leder af Thys største arbejdsplads, når han samler 900 frivillige for at lave Thy Rock, Men projektmageren fortæller også om modgang og skuffelser.

2014-12-18

Pernille Vigsø Bagge inviterer Lars Sloth Han har aldrig fået færdiggjort sin jura-uddannelse, men i dag er han leder af spillestedet Gimle i Roskilde. Her er frivillig arbejdskraft et must. Hvordan motiverer man folk til det, spørger MF'eren?

2014-12-11

Viggo Sommer inviterer Hans Oldau Krull Intet er, som det plejer, når entertaineren og kunstneren indtager De Røde Stole. Så er det sagt! Spørgsmålet er om begge overlever! Viggo Sommer er blandt andet kendt fra "The Julekalender"

2014-12-04

Poul Erik Skov Christensen inviterer fotograf Søren Zeuth Den tidligere forbundsformand for 3F vil gerne vide mere om, hvad det er fotografen har oplevet på sine mange rejser rundt i verdens mange egne.

2014-11-27

Elisabeth Dons Christensen inviterer Kaare Sørensen Han er manden bag bogen: Halshug. Den skildrer, hvordan en voldsom og blodig hævn skulle ramme Jyllands Posten. Den tidligere biskop spørger bla., hvor alvorligt vi bør tage terrortrusler?

Lars Kolind inviterer Kjeld JohannesenErhvervsmand m.m. Lars Kolind har inviteret administrerende direktør for Danish Crown, Kjeld Johannesen, til en samtale i Den Røde Stol. De taler blandt andet om, hvad god ledelse er.

Søren Gade inviterer Henning DyremoseGade vil gerne høre om Dyremoses vej ind i politik. Det kostede fx et chef-job at have politiske ambitioner. Den tidligere TDC-chef fortæller også, at han på et tidspunkt var tæt på at blive statsminister.

Uffe Rørbæk inviterer Preben WilhjelmUffe Rørbæk føler afmagt i forhold til politik og store spørgsmål i den sammenhæng. Derfor har han inviteret tidligere folketingsmedlem, Preben Wilhjelm, i studiet for at finde en løsning.

Søren Pape Poulsen inviterer forhenværende biskop i Viborg Stift, Karsten Nissen.Den konservative leder laver status på, hvor Folkekirken befinder sig i dag. Hvad er godt, og hvad kan gøres bedre.

Ove Christensen inviterer Michael Maze. Fodboldtræneren og Danmarks bedste bordtennisspiller gennem tiderne har noget tilfælles. Hvad, det er, afsløres i dette program af Den Røde Stol.

2014-10-16

Glen Riddersholm inviterer Søren Østergaard FCM-træneren Glen Riddersholm inviterer Søren Østergaard i Den Røde Stol. Han er ungdomsforsker og har stor indsigt i, hvad der præger ungdomskulturen netop nu!

2014-10-09

Den folkekære sanger har inviteret journalisten, forfatteren og historikeren Tom Buk-Swienty. Han har blandt andet skrevet bestselleren: Slagtebænk Dybbøl, en anmelderrost fortælling om slaget ved Dybbøl i 1864.

2014-10-02

Viggo Sommer inviterer Hans Oldau Krull Intet er, som det plejer, når entertaineren og kunstneren indtager De Røde Stole. Så er det sagt! Spørgsmålet er om begge overlever!

2014-02-06

Cheftræner i Viborg HK, Christian Dalmose inviterer tidl. prof. cykelrytter Rolf Sørensen. Hvem er Rolf Sørensen i dag? Hvor er cykelsporten i dag?

2014-01-30

Lars Dohn vil i udsendelsen forsøge at afdække, hvordan den politiske personlighed, Kristen Touborg, er blevet dannet. Hvad er det, han har med i generne? Lars Dohn, MF'er for VS og Kristen Touborg tidligere MF'er for SF.

2014-01-23

Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening inviterer Morten Albæk, filosof og direktør i Vestas. Hvad synes en af Danmarks topdirektører, at de danske børn skal lære i folkeskolen?

2014-01-16

En samtale om værdikamp, kulturkamp, flygtninge, EU, Folkekirken og Danmark i det hele taget. Christian Langballe, MF, inviterer sin far, tidl. MF, Jesper Langballe.

2014-01-09

Allis Helleland, fhv. direktør, Statens Museum for Kunst inviterer Richard Østerballe, direktør, Givskud Zoo, der bl.a. fortæller om sit ambivalente forhold til det at holde dyr i fangenskab. Hvem er vigtigst, dyr eller mennesker?

2014-01-02

Mogens Jensen inviterer Mikael Helmuth

2013-12-26

Trine Jepsen inviterer Søren Gade. Samtale om blandt andet det stof, man skal være gjort af, for at begå sig i toppen af dansk politik og om de omkostninger, det har haft at være med i forreste række på Christiansborg.

2013-12-19

Jens Smærup Sørensen inviterer Ole Jensen

2013-12-12

Kirsten Klein inviterer Elin Nilsson

2013-12-05

Willy Egmose inviterer Iben Krogsdahl. De to i studiet går tæt på hvad det er salmer kan. De kommer med eksempler fra deres egen salmeskrivning.

2013-11-28

Det er nok de færreste, der har været på bryllupsrejse i 8 år. Det har Christian Mejdahl. Han fortæller også, hvorfor han ikke blev præst men bonde.

2013-11-21

Steen Gade inviterer Anders Eldrup. Hvad laver den tidligere administrerende direktør for DONG i dag? Hvorfor var det vigtigt for ham at få gjort DONG til verdens førende med vindenergi på havet?

2013-11-14

Bjørn Hansen inviterer den tidligere chef for P4 Midt & Vest Tyge Dinsen, der fortæller om, hvordan hans tidligere arbejdsplads på flere fronter har været forgangsbillede.

2013-11-07

Komiker, Rune Tolsgaard, inviterer MF’er Inger Støjberg. Fælles for komikeren og politikeren er, at de har gået på samme skole. Men har de også været kærester? På svaret på det og meget andet i denne udgave af Den Røde Stol.

2013-10-31

Elvis Presley har solgt over en milliard plader på verdensplan og både Jesper Lundgaard og Henrik Knudsen er stor fan af ham.

2013-10-24

Formanden for Landbrug og Fødevare vil gerne høre, hvad ”Bonderøven” mener om dagens bønder i Danmark. Frank Erichsen tager bladet fra munden.

2013-10-17

”Nogle skriver om det, de lykkes med. Jeg skriver om det, jeg ikke lykkes med”, siger Peter Sommer. Hvad gør det ved ens musik, at man bor i Skanderborg og ikke København eller Aarhus? . Få svaret på det og meget andet i Den Røde Stol.

2013-10-10

Søren Dal inviterer Chris MacDonald . Samtalen mellem de to kredser om, hvad livskvalitet er. Chris MacDonald er ikke længe om at konkludere, at det går den forkerte vej på den front. Få svaret på det og meget andet i denne tankevækkende udsendelse.

2013-10-03

Stand-upperen, Jacob Tingleff harNiels Hausgaard i studiet. Hvor går grænsen med sjofel humor? Og hvorfor er det nødvendigt for Niels Hausgaard at finde på noget nyt, når han føler, han kan tingene for godt? Få svaret i den røde stol.

2013-03-28

Regionsrådsformand, Bent Hansen, inviterer Preben Kok, sogne- og sygehuspræst, Engum. Vi kender Bent Hansen som manden, der må stå på mål for politiske værdier- og holdninger.

2013-03-21

Andreas Steenberg, MF, Det Radikale Venstre inviterer Jens-Ole Aagaard Jensen, Tidl. formand. Dansk Industri Midt Vest. Hvordan skaber vi vækst, og hvorfor er der tabt så mange arbejdspladser i vores landsdel?

2013-03-14

Dennis Flydtkjær, MF, Dansk Folkeparti inviterer cykelekspert, Alex Pedersen. Dennis Flydtkjær har en stor passion for cykelsport og har derfor inviteret den tidligere verdensmester i studiet til en samtale.

2013-03-07

DIFs formand, Niels Nygaard inviterer sportschef, Morten Erfurth, Viborg Idrætsråd. Formanden for DIF vil gerne vide, hvordan Viborg blev til Danmarks førende idrætskommune 2011.

2013-02-28

Landsholdsspiller Ann Grete Nørgaard inviterer professor Peter Allerup.

2013-02-21

Henning Toft Bro, biskop, Aalborg Stift inviterer Søren Lodberg Hvas, tidligere biskop, Aalborg Stift. Både den nuværende og den tidligere biskop kommer fra Thyborøn.

2013-02-14

Niels Due Jensen, bestyrelsesformand inviterer Poul Hald Mortensen, rådgivende biolog. Niels Due Jensen er inkarneret jæger. Det er man ikke i tvivl om under denne samtale mellem ham og biolog Poul Hald-Mortensen.

2013-02-07

Anita Houvenaeghel, kunstner, inviterer Egon Clausen, forfatter.

2013-01-31

Karin Gaardsted. MF, Soc. Dem., inviterer Rolf Bücking, løbeentusiast, Viborg.

2013-01-24

Kenneth Iversen, direktør, inviterer Steen Hildebrandt, Institut for Ledelse, Aarhus Universitet. Kenneth Iversen optaget af hvor meget økonomi skal have lov til at bestemme på ældreområdet.

2013-01-17

Landstræner Ulrik Wilbek inviterer borgmestrene, Søren Pape Poulsen og Lars Krarup. I denne specialudgave af Den Røde Stol har landstræneren inviteret to gæster i studiet.

2013-01-10

Jens Kaasgaard, politidirektør, Midt- og Vestjyllands Politi inviterer Bolette van Ingen Bro, ejer og direktør, Navigators, Thyborøn.

2013-01-03

Anne-Grethe Bjarup Riis, instruktør og skuespiller, inviterer sin mor, Grethe Bjarup Riis, der tager bladet fra munden og siger rent, ud at Anne-Grethe som barn var for viderekomne.

2012-12-27

Karsten Nissen, biskop, Viborg Stift, inviterer Anne-Mette Boye, frivillig koordinator, Viborg Menighedsplejes Vågetjeneste.

2012-12-20

Janne Thomsen, fløjtenist, inviterer entertainer Lotte Heise, Egå, og diskuterer bl.a. om klassisk musik bør være i stive og kedelige rammer.

2012-12-13

Ingvar Cronhammar, kunstner, inviterer Johs. Poulsen, kulturudvalgsformand, Radikale, Herning.

2012-12-06

Forsangeren i Kandis Johnny Hansen er meget interesseret i revy, og har derfor inviteret Ernst Trillingsgaard i studiet til en samtale om det at arrangere den slags.

2012-11-29

Balletmester Peter Schaufuss inviterer Holstebros borgmester H.C. Østerby i Den Røde Stol. I 2009 rykkede Schaufuss-balletten væk fra Holstebro. Det skete under megen ballade og mediebevågenhed.

2012-11-22

Mads Bille, Leder af Den Jyske Sangskole inviterer Rasmus Ankersen, forfatter og foredragsholder. I sit program har Mads Bille valgt at fokusere på talentudvikling.

2012-11-15

Kathrine Lilleør, sognepræst, inviterer Lars Nørby Johansen, bestyrelsesformand for bl.a. Falck. Præsten går lige til stålet i sit interview med en af Danmarks største personligheder i erhvervslivet.

2012-11-08

Inger Støjberg, MF, Venstre, Clement Kjersgaard, Tv-vært m.m. Venstrepolitikeren indbyder til rollebyttedag, som hun selv udtrykker det.

2012-11-01

Ida Maria Østergaard Madsen, sanger og sangskriver inviterer Tobias Stenkjær, sanger og sangskriver.

2012-10-25

Christina Hembo, indehaver og designer, Christina Watches inviterer Sepp Piontek, landstræner i fodbold 1979 - 1990 og Christina Hembos barndomshelt.

2012-10-18

Gitte Hornshøj, foredragsholder fra Herning inviterer Per Stig Møller, MF, Konservative, Kirkelte. Gitte Hornshøj har sat sig for at finde ud af, om Per virkelig er så utilnærmelig, som Gitte går og tror?

2012-10-11

Anders Fogh Rasmussen, generalsekretær, NATO, inviterer Hans Edvard Nørregård-Nielsen, kunsthistoriker, København.

2012-10-04

Bent Bro, sanger, Thyborøn inviterer, Johnny Madsen, multikunstner, Fanø

TV MIDTVEST - SØVEJ 2 - 7500 HOLSTEBRO - TLF. 96 12 12 12 - E-MAIL: REDAKTIONEN@TVMIDTVEST.DK - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT