fre, 27/03/2009 - 16:49 — Marie Frank Mitchell
  
Vær den første til at dele artiklen.

Tidligere ejer overtager Zone

Kim Krull Jørgensen overtager Viborg-virksomheden Zone Company og 23 af virksomhedens medarbejdere. Det betyder at 19 mister jobbet.

Zone Company er tilbage i armene på 44-årige Kim Krull Jørgensen.

Han var i 2006 med til at sælge virksomheden for 106 millioner kroner til kapitalfonden Procuritas, men nu har han fået lyst til at bruge tid og kræfter på Zone igen. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad i dag.

Zone Company havnede for nylig i en betalingsstandsning og ifølge Kim Krull Jørgensen overtager han 23 af de nuværende medarbejdere på Zone Company, mens 19 personer må kigge sig om efter et andet job.

Kim Krull Jørgensen vil ikke fortælle, hvad han betaler for at købe Zone Company tilbage, men han siger, at han ikke har planer om at afhænde virksomheden igen.

- Jeg har på ingen måde planer om at sælge Zone Company igen. Jeg har købt virksomheden for at styrke vores eksisterende forretningsgrundlag inden for branchen. Det er en virksomhed med et godt navn, dygtige medarbejdere, samt gode kunder og leverandører, siger Kim Krull Jørgensen til avisen.

Indsend kommentar


Bemærk, at du skal skrive både fornavn og efternavn! Se regler for debat på tvmidtvest.dk
Du skal skrive dit fulde navn.
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img>

Yderligere information om inddataformater


TV/MIDT-VEST svarer i udgangspunktet ikke på kommentarer på tvmidtvest.dk. Har du kommentarer til TV/MIDT-VEST, så skriv til redaktionen.

TV MIDTVEST - SØVEJ 2 - 7500 HOLSTEBRO - TLF. 96 12 12 12 - E-MAIL: REDAKTIONEN@TVMIDTVEST.DK - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT