lør, 15/12/2012 - 19:46 — Gæst
  
Vær den første til at dele artiklen.

Natbus endte i grøften

En bus endte natten mellem fredag og lørdag i grøften. Ingen passagerer kom til skade.

Falck måtte lørdag eftermiddag tage to af de store biler i brug, da de skulle hive en bus op af grøften. Bussen var nattem mellem fredag og lørdag gledet ud i grøften og var væltet om på siden.

- Vi har to bjærgningsbiler herude for at få rejst bussen op, og for at få den trukket op på fast vej. Det er allerede lidt blødt inde på marken, så det kræver to af de store køretøjer at få den på fast vej, siger Erik Larsen, stationsleder ved Falck i Holstebro.

Udover bussen måtte Falck natten mellem fredag og lørdag hente mere end 50 biler op fra grøfterne. Det skabte travlhed hos Falck, der i forvejen havde kaldt ekstra mandskab ind.

- Der har været usædvanligt travlt i nat. Jeg tror, at det hænger sammen med de mange julefrokoster, hvor mange er kommet ud i grøfterne på grund af det glatte føre i nat, siger Thomas Dietz, vagtcentralchef ved Falck.

Midt- og Vestjyllands Politi stoppede derudover 11 spritbilister i løbet af fredag.

bus i grøften

Hov hov! Ingen tilskadekomne !hvor har de det fra?jeg er en af de tilskadekomne og er lige kommet hjem fra den 2. Ct-scanning herning med 2 brud i nakken og skal gå med i 3 mdr. Og må ikke arbejde 3 mdr. Kom sikkert hjem med natbussen Pff.
Håber fadme den skovl til buschaffør bliver smidt på pension efter det her!! man, 17/12/2012 - 21:50 — john (ikke efterprøvet) - holstebro

Idiot.

Nu er det sådan set heller ikke ligefrem hans måde at skrive på, at der bliver diskuteret her, for fanden. Og hvis du ikke forstod dét der, så er det måske dig der skal have skolepengene tilbage.
Hold dig dog til emnet. man, 17/12/2012 - 11:17 — Sabine Natasia (ikke efterprøvet) - Struer

Passager

Jeg var en af dem, der var med i bussen og chaufføren kørte meget uansvarligt, specielt når man tænker på, hvordan vejret det var og før han overhalede kørte han lige i røven på bilen foran ham.
Det med at ingen kom til skade passer ikke helt. Det kan godt være, at ingen kom alvorligt til skade, men der var altså 2, der røg i en ambulance og den ene kunne ikke hjælpes ud af bussen, før Falck fik forruden ud. man, 17/12/2012 - 06:12 — Katrine (ikke efterprøvet) - Struer
det kan ikke være svært at forstå,, når nogen gambler med andres liv.... hallo tænk tænk tænk... det kommer man langt med...... søn, 16/12/2012 - 17:47 — jens toft (ikke efterprøvet) - thise

bus i grøften?

Hmm... What? ..."det er totalt uansvarligt at tro at man kommer hurtigere frem ved at måske køre 10 hurtigere end os andre"

Måske du skulle have dine skolepenge tilbage... både i dansk og matematik.

Jeg ikke forstå? :) lør, 15/12/2012 - 23:09 — Sara (ikke efterprøvet) - Tjele

bus i grøften

jeg var en af de personer som blev overhalet af buschafføren lige inden han røg i grøften....
det var fuldt ud hans egen fejl da han blev sur over vi andre biler kun kørte 40 til 45km i timen , da mente han åbenbart at han sagtens kunne køre stærkere end os andre og derfor overhalte han os alle men da han lige havde passeret den sidste bil og drejede ind foran røg han direkte i grøften.. det er totalt uansvarligt at tro at man kommer hurtigere frem ved at måske køre 10 hurtigere end os andre... han burde miste kørekortet sådan en fjols rent ud sagt.. han har ansvaret fo alle passagere og sådan en opgave magter han ikke... jeg vil aldrig mere tage med bussen, da jeg er bange for chafførenes inkompetence........ af med kortet til sådan en mend....... lør, 15/12/2012 - 20:05 — jens toft (ikke efterprøvet) - thise

Indsend kommentar


Bemærk, at du skal skrive både fornavn og efternavn! Se regler for debat på tvmidtvest.dk
Du skal skrive dit fulde navn.
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img>

Yderligere information om inddataformater


TV/MIDT-VEST svarer i udgangspunktet ikke på kommentarer på tvmidtvest.dk. Har du kommentarer til TV/MIDT-VEST, så skriv til redaktionen.

TV MIDTVEST - SØVEJ 2 - 7500 HOLSTEBRO - TLF. 96 12 12 12 - E-MAIL: REDAKTIONEN@TVMIDTVEST.DK - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT