man, 07/11/2011 - 20:09 — Sissel C. Böss
  
Vær den første til at dele artiklen.

Incest-sag: Overraskende dommer-udmelding

Dommeren i erstatningssagen mod den 46-årige mand, der har været anklaget for incest, valgte i eftermiddag at give parterne et foreløbigt bud på, hvilken vej hendes afgørelse falder.

Den 46-årige mand er tidligere blevet frikendt for anklagerne om incest i både by- og landsret. Alligevel har hans søn valgt at rejse en erstatningssag mod ham. Den begyndte i dag i byretten i Holstebro.

Dommen var sat til at falde om fire uger, men kort før afslutningen på dagens retsmøde skete der noget overraskende. Dommeren spurgte nemlig forsvar og anklager, om de kunne tænke sig at vide allerede nu, hvordan hun vurderede, sagen ville komme til at falde ud. Den konklusion ville begge parter gerne høre.

Det skal understreges, tilkendegivelsen er foreløbig, men dommeren fortalte, at hun vil frikende den 46-årige far for erstatningskrav.

Hvis det endelige resultat bliver en frifindelse, vil sønnen dog anke til landsretten, fortalte dennes advokat, Peter Hviid, her til aften til TV/MIDT-VEST. Sønnen havde krævet en erstatning på 100.000 kroner.

Forsvarsadvokat Bjarne Vium var dog yderst tilfreds med den foreløbige doms-vurdering:

 

 

Indsend kommentar


Bemærk, at du skal skrive både fornavn og efternavn! Se regler for debat på tvmidtvest.dk
Du skal skrive dit fulde navn.
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img>

Yderligere information om inddataformater


TV/MIDT-VEST svarer i udgangspunktet ikke på kommentarer på tvmidtvest.dk. Har du kommentarer til TV/MIDT-VEST, så skriv til redaktionen.

TV MIDTVEST - SØVEJ 2 - 7500 HOLSTEBRO - TLF. 96 12 12 12 - E-MAIL: REDAKTIONEN@TVMIDTVEST.DK - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT