VIDEO: Vostrup-musikvideo

Elever på Vostrup Efterskole har ikke ligget på den lade side under lockouten. I stedet er de gået sammen om at producere en musikvideo for at give deres mening til kende.

vostrupinet.jpg

På Vostrup Efterskole har lærerne været ramt af lockouten som så mange andre på skoler rundt i landet.

- Det er vi ikke særligt begejstrede for på Vostrup. Både af den simple grund at det går ud over den uddannelse, som vi har betalt for, men også af den grund at vi simpelthen savner at møde vores engagerede og fantastiske lærere, fortæller elev på skolen Mathias Nielsen og fortsætter:

- Vi har af den grund brugt vores tid produktivt i stedet for at dase rundt, bare fordi der ikke har været nogle voksne til at holde os i ørerne. Vi har derfor forsøgt at sætte et godt eksempel ved at gøre en indsats.

Som en stille protest mod lockouten har eleverne brugt flere dage og mange lange timer på at skrive, indspille og redigere en lille musikvideo.

- Ideen er selvfølgelig at få vores budskab ud om, at vi ikke finder os i det her. Vi vil rigtig gerne have vores stemme hørt - den stemme der i debatten om lockouten bliver hørt alt for lidt, nemlig elevernes, siger Mathias Nielsen.