Viborgs oprykningshåb lever før afgørende playoff-kampe: - God tro på tingene

Både cheftræner Steffen højer og angriber Mikkel Agger har tro på tingene før playoff-kampene.

Viborgs cheftræner, Steffen Højer, under kampen mod Fremad Amager.
Viborgs cheftræner, Steffen Højer, under kampen mod Fremad Amager.
Foto: Johnny Pedersen / Ritzau Scanpix

Lørdagens kamp i Viborg endte som så mange andre har gjort det i løbet af sæsonen – med sejr til hjemmeholdet. Men alligevel var der ikke den forløsende glæde, som der plejer.

For selvom Viborg slog Fremad Amager med hele 4-0, så opnåede de ikke det ultimative ved at rykke direkte op i Superligaen. Den plads tog Silkeborg nemlig for næsten af de grønne fra Viborg.

- Vi gjorde lige nøjagtigt, hvad vi kunne. Vi havde brug for hjælp fra Nykøbing FC (der spillede mod Silkeborg, red.). Men vi har fået et fint afsæt mod formentlig to hårde playoffkampe, siger Viborgs træner, Steffen Højer.

Angriberen Mikkel Agger kigger også allerede fremad.

- Selvfølgelig er jeg pissetræt af det. Men vi ved også godt, at der allerede venter en kamp på torsdag mod Hobro. Det skal vi bare være klar til, siger han.

Mikkel Agger jubler efter scoringen til 3-0 for Viborg.
Mikkel Agger jubler efter scoringen til 3-0 for Viborg.
Foto: Johnny Pedersen / Ritzau Scanpix

Hobro venter i playoff

Da det ikke blev til direkte oprykning skal Viborg, som Højer og Agger påpeger, i to playoff-kampe mod Hobro fra Superligaen.

Og her lever håbet om at rykke op stadig.

- Der er god tro på tingene. I de seneste fem kampe har vi fået 13 point. I dag laver vi fire mål og giver ikke meget væk. Jeg har god tro på det, siger Steffen Højer.

Den første spilles allerede på torsdag den 30. maj klokken 18.00 i Hobro, mens returopgøret spilles den 2. juni klokken 18.00 i Viborg.