Viborg-træner irriteret over udsving: Vi mangler fokus

Viborg missede med 0-0 mod Silkeborg chancen for at nå tættere på redning i Superligaens nedrykningsspil.

Johnny Mølby
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

I et intenst og afvekslende lokalopgør mellem Viborg og Silkeborg var det kun mål, der manglede i mandagens 0-0-kamp mellem de to klubber i nedrykningsspillets pulje 2 i Alka Superligaen.
    
Efter en god Viborg-åbning på kampen, hvor hjemmeholdet kom til flere gode chancer, blev det mere jævnbyrdigt efter pausen.
    
Og Viborg-træner Johnny Mølby ærgrer sig over, at hans spillere ikke fastholdt det overtag, som de fik tilkæmpet sig undervejs.
    
- Der er for store udsving i vores kampe, og det kan man jo undre sig over - især med den alder, som nogle af vores spillere har. At man kan svinge så meget i løbet af 90 minutter, irriterer mig helt vildt, siger Johnny Mølby.
    
- For det har noget at gøre med fokus og mental styrke. Men jeg synes, at vi er på vej. Vi har et spændende hold med en god blanding af lidt af hvert. Men vi skal i mål, og så ser det lovende ud de næste tre-fire år, siger han.
    
Viborg-anfører Jonas Kamper var efter opgøret ikke specielt optimistisk omkring holdets chancer for at slutte i top-2 i gruppespillet.
    
- Vi lever stadig, men vi må nok erkende, at vores mulighed for Europa League-playoff kun fik kunstigt åndedræt med det ene point.
    
- Vi skal bruge sejre, for at kunne klare skærene, siger Jonas Kamper.
    
- Men hvis vi får ni point i de sidste tre kampe, så tror jeg også på, at vi kan slutte i top-2 i kvalifikationsspillet. Det kræver bare, at vi får udnyttet vores chancer, tilføjer Viborg-anføreren.
    
Med pointdelingen i lokalopgøret er Viborg med 29 point seks point efter naboerne fra Silkeborg.
    
/ritzau/