VFF henter ghanesisk forsvarsspiller

Viborg FF henter den ghanesiske midtstopper Baba Mensah på en kontrakt for resten af indeværende sæson

Mensah, VFF
Foto: Viborg FF

Forsvarsspilleren Baba Mensah er ny mand i Viborg FF efter et år hos BK Häcken i Sverige. Mensah er ejet af den ghanesiske Premier League-klub FC Inter Allies, og skifter til domkirkebyen på en lejeaftale for resten af sæsonen, det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse.

22-årige Mensah blev i 2015 kåret som den bedste forsvarsspiller i Ghanas Premier League, og ser nu frem til at spille i den danske Alka Superliga:

-Jeg er rigtig glad. Det føles godt at være her, og jeg er glad for at få chancen i den danske Superliga, som er den bedste liga i Skandinavien. Jeg har hørt meget godt om Viborg, og jeg vil arbejde hårdt for en plads på holdet her.

-Vores store mål er at komme fri af nedrykning, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet med at nå det, siger den 189 cm høje ghaneser.

Direktør Morten Jensen siger om den nye forsvarsspiller:

-Baba Mensah er en talentfuld og fysisk stærk spiller, som vi har set flere gange for Häcken i sidste sæson. Efter et år i Sverige har han vænnet sig til livet i Skandinavien, og vi tror på, at han kan hjælpe os i forårssæsonen. Han er en rigtig duelstærk forsvarsspiller, og nu har vi ham i første omgang frem til sommer med mulighed for en permanent aftale.

Baba Mensah får trøjenummer 19 i VFF, og ventes at spille med i opstartens første testkamp på onsdag mod Skive, skriver VFF i en pressemeddelelse.