Venstre i Holstebro: Vil have gennemgang af jordbesiddelser

Holstebro Kommune arbejder på at finde penge til ældre- og skoleområdet. Derfor er Venstre kommet med forslag til, hvor man kan hente nogle af pengene.

Holstebro Kommune.jpg

Venstre i Holstebro vil ifølge Dagbladet Holstebro sælge ud af kommunens aktiver. Det skal ske som et led i at finde penge til ældre- og skoleområdet. Venstre vil derfor have lavet en kritisk gennemgang af kommunens jordbesiddelser.

- Her tænker jeg blandt andet på, at vi har købt jord i Alstrup, hvor vi ikke har brugt det hele. Det kan være den sydlige del af Slagterigrunden, hvor vi ved, at der skal være boliger. Her kan man godt allerede nu gå ud og finde en investor. Der er grunden på Viborgvej, hvor Heden og Fjorden tidligere havde deres regnskabskontor. Vi har mange penge bundet i jordbesiddelser, og den jord, som vi ikke har planer for, mener vi, skal ses efter i sømmene, siger gruppeformand i Venstre Jens Kristian Hedegaard til Dagbladet Holstebro.

Jens Kristian Hedegaard vil dog ikke sætte tal på, hvor mange penge det kan give kommunen. Han vil i stedet lade det være op til undersøgelsen at afgøre det. Venstre kræver endvidere, at kommunen udarbejder et sparekatalog på 20 millioner kroner på kommunens administration.