Uheldig FCM-målscorer har det dejligt og forfærdeligt

Kian Hansen har det ambivalent efter sit første superligamål nogensinde. Selvmålet og 2-2-resultatet skæmmer.

Kian Hansen forlænger med FCM

Forsvarsgeneralen Kian Hansen var i vælten, da FC Midtjylland søndag spillede 2-2 hos Lyngby i Alka Superligaens mesterskabsspil.
    
28-årige Hansen scorede sit første superligamål i sin kamp nummer 148 i landets bedste række, da han headede bolden i nettet til 1-0 i første halvleg.
    
Det udløste store jubelscener, men blot to minutter senere blev han noteret for et selvmål i den anden ende. Og i det hele taget lægger det uafgjorte resultat en dæmper på glæden over det første ligamål.
    
- Jeg havde hørt meget fra drengene, fordi jeg ikke havde scoret tidligere. Derfor var det også dejligt endelig at få scoret, men jeg kan ikke bruge det til så meget, når det endte 2-2, siger Hansen.
    
FCM-kaptajn Jakob Poulsen lagde den frisparksbold, som Hansen omsatte til sin første scoring.
    
- Det var rigtig fedt at se Kian score. Han har virkelig hungret efter det, så jeg er meget glad på hans vegne, siger Jakob Poulsen og bekræfter, at han har været med til at drille forsvarsspilleren.
    
- Selvfølgelig har vi mobbet en spiller, der indtil nu kun havde scoret mod OKS i en pokalkamp (som Esbjerg-spiller i 2011, red.) ud over det hav af selvmål, han har også lavet, siger Poulsen med et drilsk smil på læben.
    
Dagens selvmål mod Lyngby var Kian Hansens fjerde selvmål i 55 ligakampe for FCM.
    
- Det var en rutsjebanetur. Jeg kunne ikke nå at fjerne mit ben, og så gik bolden ind. Det var forfærdeligt og irriterende, siger Kian Hansen.
    
FCM-træner Jess Thorup tilgiver Hansen for selvmålet og mener ikke, der er tale om en tendens.
    
- Jeg må bare tage hatten af for Kian. Han kæmpede som en af de få for at holde bolden væk fra målet i situationen.
    
- Han fighter altid med alt, hvad han har, og han kunne ikke have undgået det selvmål, siger Thorup.
    
Han glæder sig i stedet over, at det også lykkedes for Kian Hansen at score i den rigtige ende.
    
- Kian vil meget gerne være en del af vores offensive dødbolde, og han har øvet det rigtig meget. Det var god timing i hans løb, og det var et flot mål, siger træneren.
    
/ritzau/