TTH Holstebro kan stadig vinde grundspillet

Aalborgs uafgjorte resultat hjemme mod Skjern betyder, at TTH Holstebro stadig kan vinde grundspillet.

Aalborg Håndbold kunne have lukket og slukket og sluttet sæsonen på førstepladsen i grundspillet i 888 Ligaen lørdag.

Det krævede en hjemmesejr over Skjern for de nordjyske håndboldherrer i ligaopgøret, men sådan gik det ikke.

Opgøret endte 26-26, og dermed topper Aalborg ligaen med 39 point.

TTH Holstebro følger efter med 35 point efter en sikker sejr over Mors Thy Håndbold.

På hjemmebane vandt TTH 35-27 efter en pauseføring på 16-9. Selv om gæsterne i anden halvleg fik reduceret forspringet til tre må, så tog hjemmeholdet fra igen i kampens sidste fjerdedel.

De to klubber mangler fortsat to runder i grundspillet, og de mødes i sidste runde i grundspillet. TTH vandt tidligere på sæsonen over Aalborg, så førstepladsen er endnu et åbent spørgsmål.

Vinderen af grundspillet i herrernes bedste håndboldliga er ikke sikker på at kvalificere sig til Champions League, men sandsynligvis vil førstepladsen udløse et wildcard.

Aalborg kom planmæssigt foran 2-0 i kampens indledning.

Efter lidt mere end et kvarter var det en lige forestilling, da Skjerns Lasse Mikkelsen udlignede til 7-7.

Det blev også 9-9 efter 23 minutter i det lige opgør, men hjemmeholdet gik til pause foran 13-12.

Aalborg tog fra med to scoringer i begyndelsen af anden halvleg og lignede et hold på vej mod førstepladsen i grundspillet.

Det blev også 17-13 til hjemmeholdet, før Skjerns Bjarte Myrhol udlignede til 18-18 med 20 minutter igen i det åbne opgør.

Tre scoringer i træk bragte pludselig Skjern i front med 20-18, og kampen var vendt på hovedet, og Magnus Saugstrup bragte gæsterne foran med tre mål og med syv minutter igen.

Tre minutter før tid førte Skjern 26-24, men to scoringer af Martin Larsen sikrede udligningen til slutresultatet til sidst.

GOG besejrede Skanderborg Håndbold fra den tunge ende af ligaen, men det blev en smal sejr på 31-30. GOG indtager femtepladsen i ligaen.