Truende mand anholdt i Skive: Gik rundt med to kokkeknive

40-årig mand har overnattet hos politiet og er nu sigtet for overtrædelse af våbenloven.

politibil.jpg
Foto: Flemming Christensen

En 40-årig mand skabte onsdag aften utryghed på Borgergade i det indre Skive, da han gik rundt og råbte og skreg og virkede truende over for de forbipasserende.

Midt- og Vestjyllands Politi fik en anmeldelse om den aggressive mand klokken 18.15, og da de tilkaldte betjente ville anholde ham, opdagede de, at han havde to store kokkeknive på sig.

Manden har ifølge politiet ikke truet nogen med knivene, og anholdelsen foregik også uden dramatik. 

Den 40-årige, der kommer fra Skive-området, har overnattet hos politiet, og tidligt torsdag morgen blev han så løsladt efter endt afhøring. Han er indtil videre sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Manden var noget beruset, da han blev anholdt, men hvad der derudover fik ham til at opføre sig på den måde, har han ikke ønsket at tale med ordensmagten om.

Opdateret klokken 14.20:
Lokalpolitiet mener nu at have en forklaring på, hvorfor manden var så vred:  Han havde fejret sin 40 års fødselsdag og sendte - ifølge politiet - en af gæsterne i byen for at købe narko. Gæsten kom imidlertid hjem med det forkerte stof. Fødselaren ville have haft amfetamin, men gæsten kom hjem med hash. Det fik den 40-årige til at gå ned i byen for at få en forklaring og få byttet varerne.