God begyndelse ikke nok - BSV tabte til Paris SG

Bjerringbro-Silkeborg var i teten i 20 minutter, men led alligevel klart CL-nederlag til Paris Saint-Germain.

Boxen Chaampions League

Bjeringbro-Silkeborg sled for et godt resultat på hjemmebane i Champions League, men måtte i den sidste ende se sig slået forholdsvis klart med 30-36 af det franske storhold Paris Saint-Germain Handball.

Anført af verdensstjernerne Mikkel Hansen og Nikola Karabatic var Paris-mandskabet bedst i de sidste 40 minutter, og sejren var aldrig i fare.

BSV er dermed stadig på fire point i Champions League-gruppe A, nu efter fem kampe. Paris-Saint-Germain har otte point som nummer to efter FC Barcelona, der har ti point.

BSV fik en fremragende start på kampen og var oven på i de første 20 minutter.

Den tårnhøje bagskytte Nikolaj Markussen havde døjet med sygdom og opkast op til kampstart, men det var nu ikke til at se på hans præstation.

Alene i de første 17 minutter tordnede han fire bolde i kassen, og han nåede op på seks i første halvleg.

Også højrefløjen Johan Hansen stod stærkt i billedet, og da Søren Rasmussen i indledningen tog godt fra i målet, var der grobund for BSV-føringer.

Gennem de første 20 minutter var BSV flere gange foran med to mål, men på en håndfuld gode minutter vendte PSG kampen til egen fordel.

Det franske hold dominerede op til pausen, hvor udeholdet førte 19-16.

Nu var Paris-aktørerne spillet varme, og de afgjorde reelt opgøret i de første minutter af anden halvleg.

Lidt mere end 10.000 tilskuere var på lægterne til kampen i Jyske Bank Boxen, og langt fra alle havde fundet sig til rette efter pausen, før PSG havde øget føringen til seks mål.

Det kunne BSV ikke svare tilbage på. PSG tog heller ikke let på opgaven og lod Mikkel Hansen og Nikola Karabatic spille det meste af kampen.

BSV fik lov at lege lidt med til sidst, men kunne ikke begrænse nederlaget i synderlig grad.