Topholdet Mors-Thy får sæsonens første dukkert

Efter 40 jævnbyrdige minutter rykkede KIF Kolding København fra i slutfasen og vandt klart i Nykøbing Mors.

Mors-Thy Håndbold

For første gang i denne sæson har højtflyvende Mors-Thy prøvet at tabe en kamp i den bedste håndboldrække for herrer.

Efter tre sejre i træk måtte Jan Paulsens mænd sluge et nederlag til et rutineret og afklaret gæstehold fra KIF Kolding København, der vandt 26-21.

Gæsterne holdt hovederne kolde i den hektiske atmosfære i Mors Arena, der på de kanter også bliver kaldt "Bette Balkan".

KIF-spillerne havde flere kræfter i de sidste 20 minutter, hvor hjemmeholdet måtte slippe taget.

Mors-Thy gik ellers ikke på banen som tophold uden grund, og med publikum i ryggen gik de fra start i kødet på de prominente gæster.

Allan Toft bragte morsingboerne foran 9-7, men KIF slog tilbage med fire mål på stribe og gik til pause med en snæver føring.

Hjemmeholdet fulgte med i begyndelsen af anden halvleg. Men reduceringen til 17-18 med 20 minutter igen var sidste gang, Mors-Thy for alvor havde kontakt med gæsterne.

Med sejren fik KIF Kolding København rettet op på en noget sløj sæsonstart og er nu noteret for fem point efter fire kampe. Mors-Thy har et point mere.