Tilflyttere viser stor interesse for Sevel

Et godt nærmiljø og gode faciliteter trækker tilflyttere til Sevel.

sevel.jpg
Foto: TV MIDTVEST

Efter en lang periode med stilstand mærker landsbyen Sevel, mellem Holstebro og Skive, igen stor interesse fra tilflyttere. De ønsker at blive en del af det aktive nærmiljø.

- Man vil gerne ud i de små samfund, hvor der bliver taget hånd om folk. Vi deltager i nogle ting, og der er ikke længere, end at man kan banke på ved naboen. Jeg tror, det er sværere i større byer, siger Poul Ejner Christensen, formand for Sevel Borgerforening.

Byen kan da også prale af både en købmand, en skole, en kro og en idrætshal indenfor bygrænsen. Derudover er Sevel godt placeret for dem, der skal ud af byen for at komme på arbejde.

- Rent arbejdsmæssigt ligger vi jo lige i centrum for Holstebro, Skive, Struer, Viborg og Herning, så det betyder jo også en hel del, siger Poul Ejner Christensen.

Desuden er boligpriserne en hel del lavere end i de større byer. 

- Man kan jo købe et hus herude og så næsten købe to biler også for den samme pris, som hvis man skulle købe hus i storbyen, siger Poul Ejner Christensen. 

Hvis udviklingen i bosætningen skal fortsætte, kræver det dog mere end faciliteter og et nært miljø.

- Vi vender jo altid tilbage til den der med, at bankerne gerne må låne penge ud til unge mennesker, så de kan købe et hus og sætte det i stand, siger formanden og tilføjer: 

- Der er plads til alle i Sevel. Ellers udvider vi. 

1:20