Thomas Danielsens fartglæde skaber debat

Thomas Danielsen har delt vandene, efter han torsdag stod frem og erkendte, at han for to år siden fik en betinget frakendelse af kørekortet for at køre for stærkt.

040413_Thomas_Danielsen.jpg

Det er væltet ind med meninger og kommentarer på TV MIDTVEST’s Facebookside siden nyheden om, at Holstebro-politikeren, Thomas Danielsen, på TV MIDTVEST offentliggjorde, at han fik en betinget frakendelse af kørekortet, da han i marts 2014 blev taget for at køre med 161 kilometer i timen.

Flere har udvist sympati overfor den 32-årige folketingspolitiker, fordi de mener, sagen og tilståelsen har gjort ham til en mere menneskelig politiker.

Sanne Konradsen skriver blandt andet: ”Manden er et menneske, præcis som os andre… I mit hoved skal der mere til, for at sætte troværdigheden på spil! At køre for stærkt er en fejl, men guess what! Mennesker kan fejle!”

Martin Lyngsø kan også sagtens se igennem fingre med den unge politikers lovovertrædelse. I en kommentar på Facebook skriver han følgende:
”Hør nu her. Manden har dummet dig ved at blive taget. Han har jo ikke bevidst kørt for stærkt, men træls at blive taget (…) Men selvfølgelig skal han ikke gå af. Han må tage sin straf, som alle andre, og så komme videre. Han har immervæk kun kørt for stærkt. Det viser vel bare, at han ligner 95 procent af resten af befolkningen. Andre henviser til Engel, men der var vel også alkohol involveret, og så er det jo en helt anden snak.”

Han bør gå af
Men selvom flere af TV MIDTVEST’s facebookfølgere mener, at lovovertrædelsen ikke betyder det store, så mener en ligeså stor andel det stik modsatte. De mener, at lovovertrædelsen bør få store konsekvenser for den unge politiker.
Flere giver udtryk for, at netop politikere bør være forgangsmænd, og vise det gode eksempel for resten af befolkningen.

Bruno Ostenfeldt Jensen skriver: ”Folketingspolitikere er de første, der skal overholde dansk lov, of de burde de skrive under på, hvis de bliver valgt, inden deres indtræden i Folketinget. Hvis de ikke overholder lovgivning, er det ud.”

Lea Hurup Nielsen: ”Hykler.. Han har sgu selv været med til at lave love og regler. Men det skal jo kun gælde for pøblen.”

Flere af facebook-debattørerne mener endda, at Thomas Danielsen bør følge i lignende forgængeres fodspor og gå af.

Johannes Frederiksen skriver: ”Jacob Buksti forlod taburetten af samme årsag. Så det bør Thomas Danielsensen vel også.”

Preben Andersen skriver: ”Det er jo ikke bare en lille overtrædelse, som man lige kommer til at gøre. Han bør gå af ligesom Engel gjorde.”

Du kan se debatten og selv give din mening til kende på vores facebookside.