Team Tvis-profil: God mavefornemmelse

Patrick Wiesmach ser frem mod to tætte finalekampe mod Bjerringbro-Silkeborg, men alligevel tror han på DM-guldet.

tth_patrick_wiesmach.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

I  dag bliver der taget hul på DM-finalerne i herrehåndbold. Finalerne står mellem to midtjyske hold – nemlig Team Tvis Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg. Sidstnævnte starter på hjemmebane i aften, inden det hele bliver afgjort i Holstebro på lørdag. Team Tvis Holstebros fløjprofil  Patrick Wiesmach ser frem mod to tætte kamp.

- Det ser lige ud, men mavefornemmelsen i forhold til at vinde DM er god. Drømmescenariet er naturligvis at kunne afgøre det i en udsolgt Gråkjær Arena. Det kræver, at vi kommer fra Silkeborg med et godt resultat, og hvad det er, det er lidt svært at sige. Men kan vi vinde med en enkelt, som mod GOG i semifinalen, så er det ok, siger Patrick Wiesmach til Team Tvis Holstebros hjemmeside.

I semifinalerne slog Team Tvis Holstebro GOG i begge kampe, ligesom Bjerringbro-Silkeborg gjorde, da de sendte KIF Kolding København i kamp om tredje- og fjerdepladsen. Gennem sæsonen har Team Tvis Holstebro slået Bjerringbro-Silkeborg i tre ud af fire kampe.

- Jeg ved godt, at vi har vundet tre af fire kampe mod BSV, men helt ærligt, så kunne vi vel lige så godt have tabt alle tre - og vundet den kamp, som BSV vandt. Havde vi mødt KIF Kolding København, havde de nok være pæne favoritter, men selv om jeg tror på mit hold, så er det vist 50-50 mod BSV, siger Patrick Wiesmach.

Første DM-finalekamp spilles i aften kl. 21.00.