Team Tvis Holstebros forsvarsgeneral stopper karrieren

Efter denne sæson er det slut for Team Tvis Holstebros Anders Oechsler, som stopper håndboldkarrieren.

tth_anders_oechsler.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

Efter denne sæson er det slut for Team Tvis Holstebros Anders Oechsler, som stopper håndboldkarrieren. Når sæsonens sidste fløjt lyder for Team Tvis Holstebros håndboldherrer, stopper forsvarsprofilen Anders Oechsler karrieren. I stedet kaster den tidligere landsholdsspiller sig over en civil karriere som ejendomsmægler. Han kalder selv beslutningen for svær.

- Kroppen og lysten til håndbold har det fint, men jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg ikke orker at starte forfra i en ny klub.

- Jeg ville gerne være fortsat i Team Tvis Holstebro, men klubben ville noget andet, hvilket jeg selvfølgelig respekterer, siger Anders Oechsler til klubbens hjemmeside.

Anders Oechsler betegner sit forsvarsspil i denne sæson som noget af karrierens bedste, og han understreger, at han på ingen måde er gået på pension endnu.

- Jeg vil slutte med DM-guld - selvfølgelig, lyder det.

Team Tvis-formand Jørgen Hansen kaster rosende ord efter Anders Oechsler, men uddyber ikke, hvorfor det er mislykkedes at blive enige om en forlængelse af kontrakten.

- Anders har været en vigtig brik i forhold til, hvor vi står nu med vores herrehold.

- Der er tale om en topprofessionel spiller, der rent defensivt har været et samlingspunkt for Team Tvis Holstebro, og vi ønsker ham held og lykke i den civile karriere, siger Jørgen Hansen.

Team Tvis styrer direkte mod en semifinale i slutspillet med seks point efter de første to kampe i gruppe A.

 

Tirsdag aften skal Team Tvis på en svær opgave ude mod Skjern, som blot er noteret for et point på fjerde- og sidstepladsen i gruppen.

 

Sønderjyske og Bjerringbro-Silkeborg har to point på henholdsvis anden- og tredjepladsen. De to bedste hold går videre til semifinalerne.

 

/ritzau/