Team Tvis Holstebro skifter navn

Håndboldklubben Team Tvis Holstebro skifter navn til TTH Holstebro. Sponsorerne savnede Holstebro i navnet.

tth_logo.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

Trøjefarve, spillested, ambitioner og alt andet er det samme i Team Tvis Holstebro, men fra den 1. juli sker der en ændring. Klubben skifter navn til TTH Holstebro. Dermed udgår Tvis af navnet, og det er der en særlig grundt til.

 

- Det er egentligt ud fra en dialog, vi har haft med vores sponsorer i flere år. Vores penge kommer primært fra Holstebro, og det er jo Holstebro, som klubben er hjemmehørende i, lyder det fra Jørgen Hansen, der er bestyrelsesformand i klubben.

Han peger på Divisionsforeningens årlige opgørelse, der viser, at Team Tvis Holstebro ligger på en absolut førsteplads, når det kommer til spalteplads i medierne. Værdien af medieomtalen i løbet af det seneste år løber op i intet mindre end 258 millioner kroner.

- Det er den værdi, vi gerne vil værne om, og give lidt tilbage til alle dem, der hjælper os med at komme frem i medierne. Problemet er bare, at vi i medierne ofte bliver nævnt som ”TVIS” eller ”Team Tvis”. Vi har et ønske om, at Holstebro bliver nævnt mere - blandt andet af hensyn til vores sponsorer, forklarer Jørgen Hansen.

Det nye navn betyder dog ikke, at klubben fremover kun vil associeres med Holstebro.

- Vi er ikke ved at fjerne Tvis. Det er jo en indgroet del af navnet. Vi ønsker at bevare vores rødder og fortsætter vores klubarbejde i tæt samarbejde med de to moderklubber. Det er en ren kommerciel beslutning, lyder det fra Jørgen Hansen.

 

Bestyrelsesformanden er udmærket klar over, at navneskiftet  ikke falder i lige god jord hos alle.

- Jeg har stor respekt for, at der sidder nogle, som har det skidt med, at vi har skiftet navn.  Vi har selv i klubben haft svært ved det gennem flere år. Det har været en rigtig svær beslutning, men vi synes, vi har ramt noget rigt godt. Det nye navn er valgt i den dybeste respekt for fans og sponsorer, lyder det fra Jørgen Hansen.

 

Det berømte TTH-logo med dragen i centrum bevares, men bærer fremover teksten TTH Holstebro.