Strejke afblæst på trykkeri

Medarbejderne på Jysk Fynske Mediers trykkeri i Struer har genoptaget arbejdet. I går nedlagde de arbejdet på grund af en varslet lønnedgang.

jysk_fynske_dagblade.jpg
Foto: Flemming Christensen

Trykkerimaskinerne kører igen på fuldt tryk på Jysk Fynske Mediers trykkeri i Struer. Medarbejderne har valgt at genoptage arbejdet, efter at de i går nedlagde arbejdet. Det skriver Dagbladet Holstebro.

Den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse kom efter, at medarbejderne var blevet pålagt at gå ned i løn i forbindelse med medievirksomhedens plan om at reducere lønomkostninger i alle afdelinger med 10,81 procent.

- Som de eneste har de ansatte på trykkerierne fået tilbud om at være med til at finde besparelserne på andre områder end ved at nedlægge stillinger. Vi har holdt mange møder med medarbejderne men har ikke mødt nogen som helst forståelse for den situation, hele virksomheden og trykkernes kolleger befinder sig i, sagde Jysk Fynske Mediers viceadministrerende direktør og ansvarlig for driften af trykkerierne, Alex Pedersen, i nogle af Jysk Fynske Mediers netaviser i går.

Mandag udkom Jysk Fynske Mediers aviser som nødaviser. Her var det koncernens chefer som betjente maskinerne.