Maskinforretning står i flammer

En maskinforretning i udkanten af Thisted står i lys lue. Brandvæsnet og Beredskabsstyrelsen kæmper lige nu med flammerne.

Maskinforretningen i Thisted står ikke til at redde.
Maskinforretningen i Thisted står ikke til at redde.
Foto: Jesper Mortensen, TV MIDTVEST

Kl. 14 fik Nordjyllands Beredskab meldingen om, at der var brand på Silstrupvej i Thisted, men da brandbilerne nåede frem, var det allerede for sent at stille noget op.

- Bygningen var fuldstændig overtændt, da vi kom herud. Vi har indsat to slukningstog for at få bugt med flammerne, men bygningen står ikke til at redde, forklarer Lars Enevoldsen, der er indsatsleder i Nordjyllands Beredskab.

Både Thisted Brandvæsen og Beredskabsstyrelsen er til stede for at få bekæmpet flammerne. Opgaven vanskeliggøres dog af, at der er tale om en maskinforretning og -værksted.

- Der er fyldt med maskiner derinde, der hver især er fyldt med diesel, så der er en masse forskellige ting, der brænder derinde. Der har også været trykflasker, men vi har det efterhånden under kontrol, understreger han.

Har afspærret trafikken

Branden har resulteret i, at området er indhyllet i en tyk, sort røg. Derfor har politiet afspærret Simons Bakke tæt på branden, så trafikanter ikke kan komme for tæt på røgen.

- Men derudover har vi været heldige. Vinden er gunstig og pressen røgen ud over fjorden. Derfor er der ikke nogen fare for mennesker, forklarer Lars Enevoldsen.

Ejeren af virksomheden var til stede, da brandvæsnet nåede frem, men har ikke været i fare i forbindelse med branden.

Ifølge indsatslederen er det endnu for tidligt at gisne om, hvad der kan have antændt ilden.