Skuespiller fik ildebefindende på scenen i Herning

Skuespiller fra Det Kongelige blev tirsdag aften indlagt efter et ildebefindende i Herning Teater. Det skriver Herning Folkeblad.

teater
Foto: Mikael Andersen, TV MIDTVEST

Det blev alt andet end en succesfuld sæsonstart, da Herning Teater tirsdag aften skød sæsonen i gang. Det skulle have været en festaften med to forestillinger med skuespillere fra Det Kongelige Teater, men umiddelbart efter den første forestilling, blev den anden aflyst, og publikummet blev sendt hjem. Det skriver Herning Folkeblad.

Hovedrolleindehaveren Anders Hove blev ifølge Folkebladets anmelder mod slutningen af den første forestilling svær at høre på scenen, og det viste sig, at han havde fået et ildebefindende.

- Der var en læge til stede blandt publikum, og der blev hurtigt sendt bud efter en ambulance, som kørte Anders Hove til sygehuset, fortæller formanden for Herning Teater, Egon Bjørn Thygesen, til Herning Folkeblad.

Chokerende oplevelse.

Her til morgen er der gode nyheder om den indlagte skuespiller.

- Det er sådan, at Anders efter omstændighederne har det godt. Han har været indlagt på sygehuset (i Herning, red.) og er blevet undersøgt, og nu venter vi på stuegang, hvor vi kan få mere at vide. Han fik et ildebefindende, og det er det eneste, vi kan sige nu, siger Annette Berner, der er Turné- og gæstespilschef på Det Kongelige Teater, til Herning Folkeblad.

Teater-aftenen har sat sine spor i teateret.

- Det var en chokerende oplevelse for os allesammen - både for skuespillere og publikum - men der var desværre kun én udvej, siger Egon Bjørn Thygesen.

Det var en forestilling af den berømte forfatter Samuel Beckett, som tirsdag aften blev opført.