Skjern-træner tror på guld: Markussen skal stækkes

Nikolaj Markussen skal lukkes ned, hvis Skjern skal vinde pokalfinalen over Bjerringbro-Silkeborg, mener Ole Nørgaard

Ole Nørgaard
Foto: TV 2 Sport

Skjerns håndboldherrer skal først og fremmest lukke ned for Bjerringbro-Silkeborgs Nikolaj Markussen, hvis det søndag skal lykkes at vinde den danske pokaltitel.
    
Det vurderer Skjern-træner Ole Nørgaard, der har stor respekt for den 211 centimeter høje BSV-profil med en fortid i Skjern.
    
- Vores forsvar bliver altafgørende, for BSV har nogle individualister som ingen andre i Danmark. Her tænker jeg først og fremmest på Nikolaj Markussen, siger Ole Nørgaard.
    
- Som grundregel kan man sige, at hvis Nikolaj spiller godt, så vinder BSV. Så det er et mål for os, at Nikolaj ikke spiller godt.

- Når det er sagt, så er BSV mere og andet end Nikolaj, så vi får kam til vores hår - altså dem, der har noget af den slags, siger Skjern-træneren, der ikke selv har så meget hår på hovedet.
    
Lørdag så Ole Nørgaard sit hold prygle Aalborg med 32-23 i semifinalen, mens BSV forinden havde slået KIF Kolding København.
    
Kampen mod Aalborg var nærmest uden spænding i store dele af anden halvleg.
    
- Vi lykkedes med mange af vores ting, og når vi gør det, så har vi et højt topniveau. Jeg har stor ros til mine spillere for deres disciplin.
    
- Der er mange eksempler på, at forspring på syv-otte mål kan indhentes i håndbold, så vi havde fokus på at spille på den måde, vi havde aftalt. Vi slap aldrig grebet, siger Nørgaard.
    
Hvis Skjern skal stå med pokaltitlen søndag, så kræver det en lige så god præstation mod BSV.
    
- Vi er fortrøstningsfulde. Vores erfaring er, at vi som regel er bedst, når vi møder de bedste, siger Ole Nørgaard.
    
Søndagens finale mod BSV spilles klokken 16. Aalborg møder forinden KIF Kolding København i et opgør om tredjepladsen.
    
/ritzau/