Skjern-ikon til Esbjerg

Skjern-ikonet Jesper Jensen erstatter fra sommer Lars Krogh Jeppesen som assistenttræner i Team Esbjerg.

jesper_jensen.jpg

Team Esbjergs håndbolddamer skifter fra næste sæson en tidligere topspiller ud med en anden på posten som assistenttræner.
    
Fra sommer skal den mangeårige landsholdsspiller Jesper Jensen være assistent for Esbjerg-træner Lars Frederiksens mesterhold på fuldtid. Jesper Jensen skal erstatte Lars Krogh Jeppesen i rollen som assistenttræner.
    
Det meddeler Team Esbjerg i en pressemeddelelse.
    
Sportschef Thomas Hylle er glad for, at det er lykkedes at erstatte Lars Krogh Jeppesen med et i klubben kendt ansigt.
    
 - Han kommer med nye impulser og nye ideer fra sit virke på højt niveau som både spiller og træner. Jesper er en kapacitet, han bor i byen, og han har gennem årene færdedes meget i klubben og kender forholdene, siger Thomas Hylle.
    
Som træner har Jesper Jensen erfaring fra cheftrænerjob hos Vejens håndbolddamer og Aalborgs håndboldherrer. Han blev fyret hos sidstnævnte i marts 2016 efter svigtende resultater.
    
I Esbjerg håber han at kunne arbejde med et hold, som også i fremtiden vil være med i den absolutte top af dansk håndbold.
    
- Jeg kommer med ny energi og erfaring fra højeste niveau som både spiller og træner, og sammen håber jeg, vi kan skabe et træningsmiljø, der kan tiltrække de bedste spillere i Norden til klubben, siger Jesper Jensen.
    
39-årige Jesper Jensen spillede som aktiv i Esbjerg frem til år 2000, hvorefter han skiftede til Skjern Håndbold. Han blev et ikon med 13 sæsoner i den grønne trøje.
    
I perioden fra 2001 til 2011 spillede han på herrelandsholdet, med hvem han vandt europamesterskabet i 2008.
    
/ritzau/