Skjern: Eggert er et scoop

Humøret er højt i Skjern, efter at man har hentet fløjspilleren Anders Eggert til klubben fra sommeren 2017.

Anders Eggert i Skjern
Foto: Skjern Håndbold

Anders Eggerts ankomst til den bedste danske håndboldliga er nu bekræftet af hans kommende klub, Skjern. Det sker på et pressemøde onsdag formiddag.
    
Her bekræfter klubben, at landsholdsprofilen Anders Eggert skifter fra tyske Flensburg-Handewitt til Skjern fra sommeren 2017 på en treårig kontrakt.
    
- Vi betegner aftalen som et vaskeægte scoop og en af de største kontraktunderskrivelser i klubbens historie, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, i en pressemeddelelse.
    
For Anders Eggert var Skjern det perfekte valg, lyder det fra den danske venstrefløj.
    
- Jeg synes, det er fantastisk, at jeg endnu en gang i min karriere kan skifte til lige præcis den klub, jeg allerhelst vil spille for. Jeg har brug for at spille et sted, hvor håndbolden kan kombineres med familielivet, siger 34-årige Eggert i pressemeddelelsen.
    
Ifølge den vestjyske klub er aftalen med Anders Eggert kommet i hus efter skarp konkurrence med en flere andre klubber.
    
Derfor er det også med stor tilfredshed, at man kan bekræfte fløjens tilgang.
    
- Han er ikke blot en international topspiller med stor erfaring, men også et menneske med en social profil, der passer perfekt til vores værdier. Vi har god grund at være pavestolte over, at han ønsker at fortsætte karrieren i den grønne trøje, lyder det.
    
Den danske venstrefløj har haft en stor karriere i den bedste tyske håndboldrække og på det danske landshold, hvor det er blevet til 159 landskampe og 570 mål.
    
I Flensburg-Handewitt har Anders Eggert været med til at vinde Champions League og den tyske pokalturnering. Han har stadig til gode at vinde den tyske Bundesliga.
    
Anders Eggert var i sæsonen 2008/2009 udlejet til Skjern. I den periode blev han holdets topscorer og kåret til årets spiller i klubben.
    
/ritzau/