Skjern-dreng søger nye udfordringer

Emil Bergholt, der altid har spillet i Skjern, har valgt at søge nye udfordringer til sommer.

sh_emil_bergholt.jpg
Foto: Skjern Håndbold

Skjern Håndbold og stregspilleren Emil Bergholt går hver til sit efter den igangværende sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 19-årige stregspiller, som er i gang med sin tiende sæson i Skjern Håndbold, ønsker mere spilletid og har derfor valgt at søge nye udfordringer til den kommende sæson.

- Jeg har udviklet mig og lært en helt masse i Skjern. Man får ikke bedre streg-rådgivning i Danmark end fra Thomas Klitgaard og Bjarte Myrhol, og al den erfaring tager jeg med videre. Men jeg føler mig klar til det næste skridt i min karriere, og det kræver mere spilletid og en større rolle i kampene, siger Emil Bergholt.

Stregspillerens beslutning om at forlade de grønblusede vækker blandede følelser hos bestyrelsesformanden, Carsten Thygesen, der ellers var parat til at forlænge samarbejdet.

- Det er aldrig sjovt at skille sig af med en spiller, som har været i klubben altid og er grøn helt ind i knoglerne. Emil Bergholt har været igennem en positiv udvikling siden liga-debuten for to år siden, og derfor var vi også interesserede i at forlænge kontrakten. Omvendt har vi fuld forståelse hvorfor Emil har søgt nye udfordringer, siger Carsten Thygesen.

Emil Bergholt har optrådt 68 gange på ligamandskabet, mens det er blevet til 15 kampe på U-21 landsholdet. Skjern-stregen blev i 2015 kåret til Årets Talent i klubben.

2:08